Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszik itt sokan, hogy pénzzel könnyebb csajozni egy amúgy lúzernek is?
Elmesélem a sztorimat, ami remélhetőleg kijózanitó lesz a pénz erejében hivők számára.
Nos, a következő a sztori: Hónapokon keresztül húzta az agyamat egy csaj,jókat beszélgettünk, tisztára azt lehetett érezni, hogy itt jó eséllyel többre is számithatok, ezért naiv módon hagytam magamat, hogy a csaj anyagilag kihasználjon, ahogy csak tud annak a reményében, hogy elveszitem majd vele a szüzességemet.
Azonban nagyon nem igy folytatódott a sztori, ugyanis egy nyári estén elhivott egy szórakozóhelyre, én sajnos még akkor is bedőltem neki, pedig nem kellett volna, ugyanis ott meghivatta magát egy méregdrága italra, utána faképnél hagyott, és elment mindenféle menőcsávóval kavarni... Azért irtam le ezt a szomorú de tanulságos történetet, hogy okuljatok belőle, pénzzel NEM lehet csajozni, amennyiben mást nem tudsz felmutatni!
Mit gondoltok, most már más a véleményetek?
nem tudom, hogy a kérdező vagy valaki más írt privátot, minden esetre itt válaszolok rá, mert ez sokat elárul a szituról.
"Nyilván, ha felajánlja, hogy megdughatom, akkor jóval több lóvéval is előrukkoltam volna, mert megtehettem volna, de ha nem kapok cserébe semmit, akkor nincs értelme nagyobb összegekkel előrukkolni."
nem értelek, az egész sztori akkor ezek szerint arra ment ki, hogy te mindenképp a pénzeddel akartál volna pinát vásárolni?
akkor miért nem mentél egy házas prostihoz?
vagy úgy gondoltad meglebegtetsz a csaj előtt 40-50 ezret és akkor már ki is bérelted a sunáját a következő fél évre?
ez a kérdés nagyon úgy tűnik nekem, hogy csak valami fikció.
vagy sok fontos és lényeges dolog el van hallgatva belőle.
"Honnan veszik itt sokan, hogy pénzzel könnyebb csajozni"
Pedig könnyEBB. A pénz MEGKÖNNYÍT dolgokat, de helyetted nem intézi el a dolgokat.
A kérdező az az eset, akinek ha van is pénze (hogy mennyi azt ugye nem tudjuk) de élni nem tud vele.
Ahogy már többen írták, tudni is kell használni.
Ez esetben a csaj tudta kezelni a helyzetet és a kérdező maradt hoppon.
De okulásként két eset van:
1. a pénzeddel akarsz csajozni: tedd azt, amit egy páran leírtak, hogy hogyan is kéne levarrni a csajt úgy, hogy csak belebegteted a pénzed.
2. de még jobban jársz, ha nem ez alapján keresel csajt egyébként, nem villogsz a pénzeddel, mert úgy csak qrvát találsz, hiába nem hivatásos prosti, de lényegében ugyanaz.
Csak fő kérdésed olvastam el.
Kérdezd meg tőlük. Ők ilyen buták.... Azt hiszik lesz testi kapcsolaton felül bármi is pénzel... Hol a logika? Ki tudja..
De úgy sem logikus, mert csaj ha rámegy pénzre, sexért, még aznap este pápá lész néki.
Középiskolás koromig egyetlen olyan emberrel sem találkoztam,, aki megbukott. Mindenkit megbuktattak.
Később, az idősebb korosztály már nem akart minden hibát másra hárítani, de 15-16 évesen még mindenki.
Tudod, kérdező, vannak az alacsony, vagy a csúnya fiúk. Nekik van a legkönnyebb dolguk, ha meg kell magyarázni, hogy miért NEM TUDNAK csajozni. Aztán vannak a kevésbé szerencsések, akik nem csúnyák, nem is mélynövésűek. Nos, nekik ki kellett valami egyebet találni. És mivel a nők egy része evolúciós okokból valóban kötődik a pénzhez, nekik is adva lett a ragyogó magyarázat.
Ja, mielőtt belekötnének itt egyesek, leszögezném:
pénz=hatalom
Így kell érteni az evolúciós kötődést.
Mi köze ennek a sztorinak a pénzhez? Hónapokon keresztül dörgölőztél hozzá, aztán a végén vettél neki egy drága italt, a csaj meg otthagyott.
Bazzegh, a pénzzel csajozás nem azt jelenti, hogy veszel valamit a csajnak, hanem az, hogy látja rajtad, hogy gazdag vagy. Ilyen viszonylatban a pénz ott kezdődik, hogy megállsz a vadiúj BMW-ddel a szórakozóhely előtt, nem ott, hogy veszel neki egy koktélt, ami ráadásul annyit se ér, mint egy szelet jobbfajta marhahús a boltban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!