Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik itt azt gondolni sokan, hogy az összes jóképű pasi bunkó?
Volt régebben egy nagyon helyes és nagyon jó testű pasim, és hihetetlen figyelmes és törődő volt, a másik barátom pedig, aki mindenki szerint csúnya volt, és szegény is, kegyetlen volt, önző és arrogáns...
Ez is csak egy buta általánosítás, és akinek nem jut nő, ezzel próbál kompenzálni, hogy rossznak állítja be a jó pasikat... Nyilván vannak köztük is szemét alakok, de a csúnya pasik között szerintem sokkal több, mert ők az elkeseredettség miatt gonoszok lettek nagy részben. :/
Kettős mérce!
Sokan azt gondolják, h. minden szép nő vagy ribi, vagy, a pénzre hajt, vagy bunkó.
Mindig lesz olyan, aki általánosít.
Ebben reménykednek.
Azt nehéz elfogadni, hogy nem csak a külsejükkel van gond. Így tudják szidni a nőket, hogy a belső nem számít, meg a többi pasit, hogy csak a jó külső van.
Üdv a gyakorin!
Ők nem gondolják, hanem tudják. Minden nő k...a, pénzéhes, csak és kizárólag a magas, jóképű pasikkal járunk.
És igen, minden jól/jobban kinéző pasi bunkó, tapló, suttyó és még sok más negatív jelző...
Ezekkel az emberekkel az a baj, hogy már a nők utálata nem elég nekik, most már azokat a pasikat is utálják, akiknek van párkapcsolata.
Ez hülyeség, itt vagyok pl. én és nem vagyok bunkó.
De sok jóképű ismerősöm is van akik szintén nem bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!