Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan tényleg úgy keresnek társat a társkeresőkön, hogy pontosan egy személynek megfelelőt?
Vagyis pont olyat, mint a volt barát, vagy mint az apuka, a gyerekkori szerelme, stb...?
Ha meg igen, akkor miért nem írják ki a pontos elképzelést az adatlapjukra? Mert így kevesebb embert bántanának meg, hogy visszautasítják őket? Vagy mert az olyan jó érzés, valakit visszautasítani...? Nem értem...
Szerintem mindenki próbál hasonlót keresni, mert azt mar ismeri. Ha meglátsz egy idegen személyt, te is társítani fogod valakihez akit mar korábban ismertél. Ez normális, igy működünk.
Férfiként nekem az a tapasztalatom a társkereső, csak a nőknek jo. Kapnak 1500 levelet havonta, alig bírnak választani. Nekem semmi nem jött össze, élőben ezerszer jobb vagyok.
Nem is lehet olyan pontosan körülírni - de az egész társkeretős műfaj elég gyenge, szerintem.
Tapasztalatból mondom.
Nem, nem olyat keresek aki hasonlít valakire.
Olyat keresek akiben sok bennünk a közös, hasonló tulajdonságaink vannak. Nem kell hogy bárkire is hasonlítson!
Mondjuk én férfi vagyok, nőknél nem tudom mi a helyzet.
Én hasonlót keresek,sajnos még nem találtam meg,
kitartóan keresem,bárcsak ő is kitartóan keresne engem,és hiányoznánk neki!
ezerszer könnyebb férfinek lenni!
Az a baj, sokan a külsőségek alapján keresnek, persze, akik szimpatikusak nekik. Csak hát ez egy fura dolog, mert rengetegszer tapasztaltam, egész más személyiségű emberek bújhatnak hasonló külső alatt.
Én ezért inkább a belső tulajdonságokat írom ki, kit keresek, csak hát ez is probléma...szinte legtöbbünk nem ismeri önmagát más szemszögéből. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!