Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki divatosan öltözködik, annak könnyebben megy a csajozás?
Szerintem nem a divat a kulcs. Nekem még nem tetszett meg férfi azért, mert divatosan öltözött. Főleg, hogy nő létemre sem követem azt, hogy mi épp a divat, azt húzom fel, ami megtetszik a boltban.
Ellenben a stílus igenis számít. Mikor az illető nem aggat gondolkodás nélkül magára minden szart, hanem bizonyos darabokra beruház, amit magának érez, és azokat úgy hordja, hogy ne a ruhájával tűnjön ki. Az egymást nem ütő színek, a testhez illő, nem kicsi és nem nagy, nem átlátszó szar anyagú ruhák, a letisztultabb, férfias öltözködés mindig szexi marad. De szerintem így van ez a nőivel is. És mindig olyat húzz fel, amiben örömmel lépsz utcára és nem szorongsz benne, hogy mi lóg ki, mi látszik át, mi szorít stb. Nem kell divatolni, ízlésesnek kell lenni önkritikával és kialakítani egy saját stílust, amibe neked tetsző, hozzád illő darabokat választasz be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!