Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki divatosan öltözködik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki divatosan öltözködik, annak könnyebben megy a csajozás?

Figyelt kérdés
2017. dec. 16. 01:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Passz én mindig a tartós ruhákat veszem mert szeretek erdőbe sétálni de igyekszem olyat venni ami jól áll szerintem egy két csajnak bejön akik látják hogy ebben a ruhában mindenféle sporttevékenységet kivitelezni lehet de a többség csak a testre feszülős ruhákat szereti ahogy látom mondjuk nem érdekel mert ha kifogok egy hasonló túrás csajt akkor az klasz
2017. dec. 16. 01:29
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Túrázós* túrás helyett
2017. dec. 16. 01:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem a divat a kulcs. Nekem még nem tetszett meg férfi azért, mert divatosan öltözött. Főleg, hogy nő létemre sem követem azt, hogy mi épp a divat, azt húzom fel, ami megtetszik a boltban.

Ellenben a stílus igenis számít. Mikor az illető nem aggat gondolkodás nélkül magára minden szart, hanem bizonyos darabokra beruház, amit magának érez, és azokat úgy hordja, hogy ne a ruhájával tűnjön ki. Az egymást nem ütő színek, a testhez illő, nem kicsi és nem nagy, nem átlátszó szar anyagú ruhák, a letisztultabb, férfias öltözködés mindig szexi marad. De szerintem így van ez a nőivel is. És mindig olyat húzz fel, amiben örömmel lépsz utcára és nem szorongsz benne, hogy mi lóg ki, mi látszik át, mi szorít stb. Nem kell divatolni, ízlésesnek kell lenni önkritikával és kialakítani egy saját stílust, amibe neked tetsző, hozzád illő darabokat választasz be.

2017. dec. 16. 02:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, a divatos a pénzességet sugallja, így azzal könnyebb, de nem divatos cuccokkal is lehet pénzességet sugallni, így azzal is lehet. A lényeg, hogy úgy látszódjon, hogy van pénzed, sikeres vagy.
2017. dec. 16. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:
ha nem található rajtad márkajelés, felirat az már kezd jó lenni
2017. dec. 16. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi szamit divatosnak? Mert ami a H&M korakataban log biztos nem. Szerintem is a stilus a kulcs nem az hogy iden a zold flitter a divat a cosmopolitan szerint :D
2018. jan. 7. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy kit fog meg az öltöny, a divatos ruha.
2018. jan. 8. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!