Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a férfiak, hogy a külsőn múlik a társkeresés?
Átlagos (mások szerint szép) lány vagyok, de mindig olyan párjaim voltak, akik nem feleltek meg a szépségideálnak, sőt, gyakran még a saját ideálomnak sem külsőre. De ez sosem érdekelt, mivel elég ritka típust keresek személyiség terén, és ha az megvan, felőlem nézhet ki bárhogy (nem érdekel, ha alacsonyabb, vagy ha mackós).
Valaki úgyis rá fog kérdezni, milyen az ideálom: a szőke, kék szemű, viking típusú férfiak tetszenek, de ez nem annyira mérvadó (nem volt még ilyen párom).

Nem csak azon múlik, de az az első benyomás, mondhatni "beugró", ha ismeretlenül találkoztok.
Más helyzetben, környezetben ahol folyamatos érintkezés van, pl munkahelyen, valamilyen társaságban, stb kialakulhat valamilyen vonzalom hosszabb idő és mélyebb megismerés után, de ettől függetlenül nem könnyű kikerülni a dobozból. Arról nem beszélve, hogy ezek ilyen "kéznél van" típusú kapcsolatok, amik csak azért jönnek létre, mert bár nem annak indult, de valamilyen szimoátia kialakult, nincs éppen semmi kilátásban egy próbát megér.
De jellemzően a férfi annál a nőnél kezdeményez, aki tetszik neki és a nő annak a férfinak fogadja a közeledését, aki tetszik neki.

Valamennyit mindenkinek számít a külső. Én sem tudnák ráfeküdni egy nagyon visszataszító külsejű lányra.
Tehát megértem a csajokat akiknek a külső is számít. Azokat viszont sajnálom, akiknek csak akülső számít.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!