Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik a férfiak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a férfiak, hogy a külsőn múlik a társkeresés?

Figyelt kérdés

Átlagos (mások szerint szép) lány vagyok, de mindig olyan párjaim voltak, akik nem feleltek meg a szépségideálnak, sőt, gyakran még a saját ideálomnak sem külsőre. De ez sosem érdekelt, mivel elég ritka típust keresek személyiség terén, és ha az megvan, felőlem nézhet ki bárhogy (nem érdekel, ha alacsonyabb, vagy ha mackós).

Valaki úgyis rá fog kérdezni, milyen az ideálom: a szőke, kék szemű, viking típusú férfiak tetszenek, de ez nem annyira mérvadó (nem volt még ilyen párom).

2018. febr. 14. 17:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%
Mert gondolom hogy igy igaz! Eddig számtalan lány-ra írtam társkeresőn, de alig van válasz. Pedig nem nézek ki rosszul. Itt is írják, hogy 90 %-ban a külsőn múlik a nők szerint! Akkor hogy is van ez?
2018. febr. 14. 19:53
 22/30 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem, mert ez érződik ki a legtöbb kommentből. Ezt egy darab cicuka írta, nem tudom, miért ilyen általánosan fogalmazott. De én még élőben nem hallottam olyat egy barátnőmtől sem, hogy a külső semmit nem számít, csak a belső.
2018. febr. 14. 20:10
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem pont a belsőmmel voltak mindig gondok, a külsőmmel nem, az én szemszögemből pont a belsőn múlik a társkeresés, ismerkedés. Talán nehezebb lehet a legelején a csúnya pasiknak, akik nem a ligájukból választanak. De nekik is sokkal jobban megy, mint annak, aki csak külsőleg jó.
2018. febr. 14. 20:12
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy szerintem ezek az emberek csak nyavalyognak, az igazi oka a sikertelenségüknek nem a külsejük, hanem a belsejük, csak erre fogják.
2018. febr. 14. 20:13
 25/30 anonim ***** válasza:

Nem csak azon múlik, de az az első benyomás, mondhatni "beugró", ha ismeretlenül találkoztok.

Más helyzetben, környezetben ahol folyamatos érintkezés van, pl munkahelyen, valamilyen társaságban, stb kialakulhat valamilyen vonzalom hosszabb idő és mélyebb megismerés után, de ettől függetlenül nem könnyű kikerülni a dobozból. Arról nem beszélve, hogy ezek ilyen "kéznél van" típusú kapcsolatok, amik csak azért jönnek létre, mert bár nem annak indult, de valamilyen szimoátia kialakult, nincs éppen semmi kilátásban egy próbát megér.

De jellemzően a férfi annál a nőnél kezdeményez, aki tetszik neki és a nő annak a férfinak fogadja a közeledését, aki tetszik neki.

2018. febr. 14. 20:56
 26/30 anonim ***** válasza:

Valamennyit mindenkinek számít a külső. Én sem tudnák ráfeküdni egy nagyon visszataszító külsejű lányra.

Tehát megértem a csajokat akiknek a külső is számít. Azokat viszont sajnálom, akiknek csak akülső számít.

2018. febr. 15. 01:00
 27/30 anonim ***** válasza:
Azért, mert az emberek nagy része ilyen téren egy idióta barom torz és téves szemlélettel. Ez az oldal tele van h*lye kérdésekkel és válaszokkal egyaránt, és a naaaagy többség a lényeget nem látja meg. Pl állandó téma ez az introvertáltság miatti társkeresési probléma és válasznak a kinézetről írkálnak az emberek, meg h ilyenek nem kellenek a nőknek, stb, miközben egyiknek sincs köze a probléma valódi okához. Itt is ugyanaz van. Írkálják, h a nőknek ilyen, meg olyan pasi kell, a nők így, meg úgy gondolkoznak, várják a királyfit, stb. Én is introvertált vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy akkor az embernek nem lehet egészséges önbizalma, magabiztossága. Ha nincs, változtass rajta, fejleszd a személyiséged, akár olvass csajozós praktikákat. Mindig a viszautasítás lesz nagyobb számban, de viseld, mint egy kib*szott férfi, hisz az vagy. Attól még nem kell véleményt alkotnod a nőkről. Nem azért csinálod, h mindet meghódítsd, hanem hogy egyet. Ha 100-nál kell próbálkozni, akkor annyinál próbálkozol. Mindenkinek más az ízlése, egy cicababának is lehet, h pont te vagy az esete. Hagyjátok az idióta sztereotípiákat. Lehet általánosságban van benne valami, de mit érdekel az téged!!! Semmi sem törvényszerű. Introvertált vagyok, de attól még jó humorom van és életszerű...nem pióca, nincs alá-fölérendeltség bennem, hanem hétköznapi módon kötetlenül, lazán, tabuk nélkül képes vagyok beszélgetni és flörtölni. Fogtam magam, elmentem egyik este buliba csajozni egyedül, tököt növesztettem és megtaláltam azt, akinek tetszettem, a többi visszautasítás kit érdekel! Több, mint 3 éve együtt vagyunk. Normális pozitív életszemlélet és ne legyetek t*ketlenek. Introvertáltság nem egyenlő a bénasággal!
2018. febr. 16. 19:23
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani Draak0, de leírtad, hogy nem kell megfelelni a sztereotípiáknak, mert nem ezen múlik a dolog, majd leírtad, hogy tenni kell és megfelelni a sztereotípiáknak. Pl. introvertáltság nem hátrány, de mégis növesszen tököt az introvertált.
2018. febr. 16. 22:42
 29/30 anonim ***** válasza:
Az introvertáltság nem azt jelenti, h vki félénk és önbizalomhiányos... Az, h valaki tesz azért, h fejlessze a személyiségét ezen a téren, nem a sztereotípiáknak való megfelelés...
2018. febr. 17. 09:22
 30/30 anonim ***** válasza:
Ha valakibe beleszeretsz úgyis tetszeni fog..
2018. febr. 20. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!