Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a sorson múlik az, hogy kinek mikor lesz párja?
Én nekem 21 éves létemre sosem volt barátnőm, amit már egyre rosszabbul viselek. Sokszor olvasok itt a Gyakorin, meg látok az utcán fiatal párokat, és minig az jut az eszembe, hogy én ebből kimaradtam, hogy a barátnőmmel kézenfogva menjek az iskolába, meg nem sosem fogom megtudni, hogy milyen a tini szerelem:( Ez régebben nem zavart, de mostanában egyre jobban. De az a legrosszabb, hogy mi van akkor ha sosem lesz párom...:(
Szerintetek is jó lehet fiatalon párt találni?
Szerintetek ez az életen/sosrson múlik kinek mikor lesz párja?

Sehol nem garantált, Kérdező, hogy lesz párod. Elsősorban azon múlik, vannak-e olyan kvalitásaid, amit a nők vonzónak találnak (jó külső, tömérdek pénz). Sokkal több a férfi, mint a nő, tehát jó nagy konkurenciával kell számolni. Ha nincs semmi olyasmid, amivel kiemelkedhetsz az átlagból, akkor ne számíts sikerre.
SZVSZ pont hogy azok vannak amúgy elátkozva, akik sikeresek a párkapcsolatok terén. Nézzünk szembe a tényekkel, Kérdező: a párkapcsolat egy deficites dolog. Gyakorlatilag semmit nem ad, hanem csak elvesz. Rengeteg idődet és energiádat elveszi, amit soha nem kapsz vissza az életedből. Való igaz, most még boldogok a kézenfogva andalgó meg árnyas fák alatt smároló párok, azt nem láthatod, amikor 10 év múlva egymást maró-gyűlölő rossz házasokká változnak, akiket már csak a gyerek tart össze. El se tudod képzelni, hány kapcsolatban élő v. elvált férfi cserélne veled!!!

Szerintem a sorsra fogni a dolgokat a gyenge emberek kiváltsága..
A sorsomat nekem is a kezembe kell venni.
A sorsnak konkrétan annyi köze van az életed alakulásához, hogy mekkora előnnyel vagy épp hátránnyal indítasz. Nagy hátránnyal nagyobb munka és kitartás kell.
Egyébként én is 20 évesen jöttem össze először valakivel. Érdekes, mert senki nem gondolta volna, ahogy azt sem, hogy szűz voltam addig. Tini szerelem csak platoi volt. 20 éves koromtól vettek észre jobban nőként.
És megsúgom, vonzalmat nem csak szépséggel lehet elérni.

Nem, rohadtul nem a sorosn műlik, különösen, ha hímnemű vagy és átlagos (mint pl én).
akkor minden erőfeszítést meg kell tenned ahhoz, hogy ismerkedjél, és minden kudarcot úgy kell felfognod, hogy tanuljál belőle, és a következő alkalommal ne kövesd el azt a hibát.
csak így találhatsz magadnak párt, hidd el nekem - én egy súlyos, több évig tartó betegség után 32 éves koromban kezdtem el a társkeresést nagy energiával és végül összejött.

"De tuti hogy múlik a sorson részben. Pl pont a kinézet miatt, párkeresésénél nagyon számít a kinézet. Az hogy ki milyen magas, hogy néz ki, milyen tetstalkata van arról nem tehet az ember, és ezeken nem is lehet változtatni. Ez pedig a sorson múlik ki milyen lesz..
Vagy nem???"
Sírok a röhögéstől kérdező, hogy hogy lehetsz ekkora h..lye és sötét!
Ez nem sors, hanem GENETIKA, amit a szüleidtől örököltél!
A sorsod, az életed, a te kezedben van!
A genetika pedig nem sors. Vagy azt hiszed, hogy valahol előre le van írva, hogy egy embernek milyen lesz az élete? :D
Ha azt hiszed, hogy van sors, akkor a kérdésedet miért nem az EZOTÉRIA rovatba írtad? Nos?

Nagyon sok olyan sztorit olvasni, hogyha valami nem így vagy úgy alakul véletlenül, akkor soha nem ismeri meg pontosan azt az embert és akkor ma nem lennének együtt.
Ugyanakkor, aki keres, az talál.
Nem hiszek a sorsban, meg a szerencsében, de oké, akkor nevezzük szerencsés véletleneknek az ilyen "sorszerű" találkozásokat. Nekem az a véleményem, hogy az a szerencsés véletlenen múlik, hogy pont Mari vagy Juli lesz az, akivel leéled az életed - szóval az, hogy KIVEL, az szerencsés véletlen. Az, hogy lesz-e VALAKI, aki mondjuk neked megfelelő és szereted, meg tetszik, meg minden téren kiegészít, hát, ez meg a te kezedben van. Hiába ismered meg Marit vagy Julit szerencsés véletlenek folytán, ha mondjuk pl depis vagy és bunkó, meg nincs benned semmi emberi érték; viszont ha meg vannak benned jó tulajdonságok és készen állsz egy kapcsolatra, akkor meg mondjuk észre is vehet az adott illető.

A #15 válaszadónak van igaza,zöld pacsit kapott. Ha nincs jó egzisztenciád vagy kinézeted, sorstól függetlenül se fogsz kelleni senkinek. Manapság a belső értékeket magasról toccsanósan szarják le. Amit nem lehet számokkal leírni, az ugye nincs.
Welcome to vadkapitalizmus, enjoy your stay.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!