Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ha van egy kiszemelte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha van egy kiszemeltetek, tetszik nektek egy nő, akkor létezik, hogy az nem múlik el belőletek egy év leforgása alatt sem?

Figyelt kérdés

A nő nem változik, nem hízik el, semmi egyéb változás nem következik be, nem lesz nektek sem, neki sem kapcsolata..

Van ilyen, hogy egy évig is tetszik egy nő?

2018. nov. 7. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs. Ugyanis ennyi idő alatt bőven bepróbálkozom nála, és kiderül, hányadán állunk.
2018. nov. 7. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze simán, mivel nyuszi vagyok álltalában kezdeményezni.
2018. nov. 7. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Kolléganőm
2018. nov. 7. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
Az első hozzászólóhoz kapcsolódva, ez nálam csak úgy lenne lehetséges, ha közben vagy én, vagy ő kapcsolatban lennénk. Ha mindketten egyedülállóak lennénk, akkor én is dűlőre vinném a dolgot, nem hagynám úgy egy évig...
2018. nov. 7. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy van. Nekem már úgy 2-3 éve tetszik egy nő. Mivel nem sűrűn találkozunk és kapcsolatban vagyunk mindketten sosem léptem feléje "úgy". De ha netán úgy hozná a sors akkor ő lenne az akire ráhajtanék az biztos.
2018. nov. 7. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Előfordul. :)
2018. nov. 7. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajnos az évek alatt a vitaminok elszállnak az emberekból, helyette jön a ragya, a súlyfelesleg, tehát ilyen nincs, hogy minden marad a régi. Jó esetben az iránta irányuló szeretet átterelődik a személyiségére.

Rossz esetben végre a dalnak.

2018. nov. 7. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom elképzelni a szitut! XD

De ha nem változtál, akkor gondolom az ő ízlése szintén nem...

2018. nov. 8. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!