Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az, hogy egy fiú élete során egyetlen lánynak sem tetszik?
A mai felszínes világban simán elképzelhető...
A nők meg rátesznek még egy lapáttal ráadásul.
Amúgy az nem biztos,hogy nem tetszik egynek sem,csak maximum nem lesz belőle kapcsolat.
Amúgy én is ide tartozom,soha nem lesz barátnőm nem is volt még,de én ezt már elfogadtam... :/
Általában levegőnek néznek a nők,rám se hederítenek,de sokszor kinevettek már,megaláztak...
Szóval létezik.
24/F
Háát nem valószínű.
Mindenki csak a kis ramaty borzasztó országunkból indul ki, ezen kívül még nagyjából 193 ország szóval elképzelhető, hogy az adott ember nem a saját hazájában hanem mondjuk Nigériában találja meg szíve szerelmét.
Ha azt vesszük nagyjából elismerten köbö 7 milliárd ember él a földön, ebből köbö 3,5 milliárd az nő , ebből vegyük le a 18 éven aluliakat, és vegyük ki mondjuk a 40 felettieket, ergo marad számodra olyan 350 millió nő a világon.
Namost ebből köbö 560e lakik a kis hazánkban.
Szóval van még esélyed.
Nincs ilyen,légy figyelmes,lehet pont annak tetszel a kornyezetedbol,akiről nem is gondolnad.;p
Hany eves vagy?
Ne keseredj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!