Kinek milyen ovis kép tetszik a gyermekéről? Szerintetek mitől lesz JÓ egy oviban, szervezett fényképezés során készített kép?
Feltettek egy kérdést az ovis fotózás áráról, hogy mennyire reális. Ennek kapcsán kérdeznélek titeket - hogy nehéz minden szülő szája íze szerint fotózni (valakinek tetszik, másoknak nem)
Leírnátok, milyen típusú lépek tetszenek?
(esetleg, ha képet is tudnátok linkelni, az jó lenne)
Nem szeretem az ovis fotózásokat, szörnyen ízléstelen képeket szoktak csinálni. Szerencsére a mi ovink sem díjazza, így egy ideje nem hívnak (és nem engednek, mert hogy nyomulnának ezerrel) fotósokat.
Aki le akarja fényképeztetni a gyerekét, az megtalálja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő lehetőséget, de ne kényszerítsék rá a szülőkre, hogy az ízléstelen fotókat megvegye, ha már egyszer lefotózták a gyerekét.
Nem te kérdeztél hasonlót nemrég, hogy a férjeddel ilyen vállakozásba vágtok bele, és milyen legyen, milyen ne legyen a kép?
Én a "mű" háttrket, rámontírozott giccseket utálom, a felnőttes pózokat, de a leggázabb amit eddig láttam, az a kismotoros fénykép volt (igazi motor kicsinyített másán vagánykodó kisfiúk). Amit még utálok, a béna keretek...
Szerintem aki egy kisgyerekből se tudja ilyen bénaságok nélkül kihozni a szépet, az ne kérjen pénzt a fotóiért...
Nem én voltam.
A kérdés csak amiatt foglalkoztat, mert felmerült, hogy a jó képet érdemes kifizetni. De akkor milyen a rossz kép?
A giccseket én is utálom, de azt is tudom, nem lehet egy egész ovit azonos maximális minőségben lefotózni.
Szerintem csak a csoportképnek van értelme a társak, barátok miatt. Egyéni képet a digitális fotók világában mindenki több százat készít a gyermekéről évente, ezért felesleges még egy párat csináltatni beállított pózokkal, méregdrágán...
Nálunk sokszor fényképeznek az óvónők napközben "csak úgy" és azt megkapják a szülők a csoport levelezőlistáján. Nagyon édes , az életből ellesett pillanatképek készülnek így, nem beállított képek. Persze, ha valaki "mosolyalbumos" képre vágyik, rendelhet az évi 1x-i fotózáson, de a rendelés nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!