Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan hogy egy pasi egy lanynak se tetszik?
Figyelt kérdés
en meg eddig sose tetszettem senkinek, ram senki se nez ferfikent, sztem azert mert nem vagyok vmi ferfias. ti mit gondoltok??? es hogyan tudnek megferfiasodni??? kemeny edzes??2016. dec. 20. 08:41
1/5 anonim válasza:
Kizárt! Szerintem csak nem találtad meg a megfelelő nőt. Meg a szépség relatív.
Nekem pl Brad Pitt egyáltalán nem jóképü pasas, sőt.. de van akinél meg ott kezdődik az etalon.
2/5 anonim válasza:
Az összes élő lánnyal nem hinném, hogy találkoztál, szóval olyan nem létezhet, hogy egyetlen lánynak se tetszen valaki, mert nem találkozunk mindenkivel.
Az, hogy hogyan lehetnél férfiasabb tőled függ, mert nem írtál le magadról semmit, nem írtad le hány éves vagy, hogy nézel ki, belsőleg milyen vagy, hogy közeledsz a lányok felé.. Ezek nélkül az információk nélkül nehéz tanácsot adni.
3/5 anonim válasza:
Saját példámból kiindulva azt mondom, hogy létezik. Eddigi életem során még nem tetszettem egyetlen lányak vagy nőknek sem. Gondolom nálad is ugyan az lesz az ok, mint nálam. Vagyis leírtad magad és semmit sem teszel annak érdekében, hogy vonzóbb legyél a nők szemében. Itt nem feltétlenül az edzésre gondolok. Hanem arra, hogy egyáltalán észrevetesd magad valamilyen tulajdonságod által.
4/5 anonim válasza:
Létezik bizony,pl. én. De megszoktam már,szóval csak röhögök rajta mostanában mennyire levegőnek néznek...
5/5 anonim válasza:
Hát én nem tudok csatlakozni hozzátok, tetszettem már 10 olyan lánynak legalább akik elől menekülnöm kellett. 10 ből 6 halmozottan hátrányos helyzetű volt. Szintén 10 ből 6 (halmazok metszik egymást) extrém vastag volt. Ebből 1 et nagyon sajnálok rendes volt de mivel élsportoló kajakozó nagyon nagyon erős izmos felsőteste volt. Volt 2 aki annyira vékony volt,hogy az nőiesség rovására ment. Ebből egyiknek sajnos valamilyen betegsége volt. Mielött kikapok, hogy miért nem kezdtem vele. Nos hangsúlyoznám egy randink volt mint nö se jött be de ez a nagyon erös fejfájása taszító volt.... bocs. Szóval úgy fogalmaznék biztos,hogy sok lánynak bejössz de ,értékrendednek, nő ideálodnak,közös jövő képednek nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!