Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik igy egy pasi, ilyenkor nem tetszik Neki a no, vagy gondolkozik?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi es egy no.

Egyidosek.

Beszelgetnek szemelyesen is es utana napokig messengeren.

Megvan a tema...poenkodnak..csipik egymast plusz a pasi bokol is sot szemelyesen folyton nezi a not...belebamul a szemeb ramosolyog...udvarias Vele...latszik hogy szinte issza a no szavait.

A ferfi bemegy a no munkahelyere orakig beszelgetnek, nevetnek hulyeskednek, majd a ferfi kezdemenyezesere 2puszival valnak el

De ezutan a ferfi 3napig nem ir...nem jelentkezik.

(Mindketten szinglik!)

Ilyenkor megis mibaj?

2016. dec. 6. 12:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Meghalt.

Vagy azt várja hogy a nő írjon.

2016. dec. 6. 12:45
 2/21 A kérdező kommentje:
S ha megsem akar semmit a holgytol vagy esetleg megsem az esete, akkor miert ment be Hozza 3nappal ezelott es miert maradt a no munkahelyem orakig mikozben mindketten elveztek egymas tarsasagat (nen szexualisan :D)es csak ugy repult az ido? :)
2016. dec. 6. 12:45
 3/21 anonim ***** válasza:

a csaj kimutatta eléggé, hogy benne lenne a buliban? mert hogy a pasi igen, az ok, de lehet, hogy nem érzi eléggé, hogy szabad a pálya.

írjál rá nyugodtan. ok, hogy a pasinak kell kezdeményezni, de azon már túl vagyunk párszor, ha jól értem. folytatni a folyamatot a nőnek is szabad / kell.

2016. dec. 6. 12:47
 4/21 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, de nekem ne gondolkozzon, meg játsszon ilyet felnőtt emberként.

Keressen egy kis libát, akinek ez bejön, de engem hagyjon ki, én ehhez már nem vagyok annyira éretlen...

2016. dec. 6. 12:48
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem merek irni Neki.

Annyira nem tudom hogy mivan hogy hihetetlen.

A baratnom azt mondta hogy a pasi szerinte tobb vasat tarthat a tuzben egyszerre vagy lehet csak udvarias volt velem es nem akar tolem semmit...

Total osszezavarodtam.

Nem akarok kezdemenyezni...kicsit ugy erzem hogy ezzel hogy nem ir tudatja velem hogy "kosz nem akarok tobbet" :(

De udvariassagbol eltolteni a munkahelyem zaras utan velem kettesben hulyeskedve 3orat????

Ez komolyan CSAK udvariassag lenne?:(

2016. dec. 6. 12:50
 6/21 A kérdező kommentje:

Plusz: kezdemenyezesbol legeloszor O irt ram.

Es ammikor nem en dolgozom hanem a kollega, akkor be sem jon az uzletbe

2016. dec. 6. 12:56
 7/21 anonim ***** válasza:

Hááát, nem irigyellek, ez olyan rossz. 1. vagy foglalt, csak nem tudsz róla, és inkább mégis úgy döntött, hogy nem csal 2. vagy több vasat tart a tűzben 3. vagy bátorításra van szüksége esetleg, hogy te is komolyan gondolod 4. valami olyat mondtál, ami miatt mégsem tetszel neki

Sajnos nem lehet tudni a választ, bármi lehet, de szerintem ezek után egy sima ráírás nem gáz. Simán. Hello, milyen napod volt? ennyi. ennyit rá írhatsz, ha nem elég lelkesen válaszol, akkor nem lesz folyt. köv. Kész.

2016. dec. 6. 13:17
 8/21 anonim ***** válasza:
Most akkor meg akarod fektetni?
2016. dec. 6. 13:24
 9/21 anonim ***** válasza:

HAHAHA!!! Nem mersz neki írni és itt most eszed a rezet? Legyen már ennyi tartásod, és ha akarsz tőle valamit akkor azt a picike, indurka-pindurka lépést tedd meg, ha már ő "udvarias Vele...latszik hogy szinte issza a no szavait és bemegy a no munkahelyere"

Mérleg azt mutatja, hogy ő megtett 10 lépést, te pedig egyet sem...

2016. dec. 6. 13:30
 10/21 A kérdező kommentje:

Igen, megtett 10lepest...a baj csupan annyi hogy mar nem tudom hogy en latom bele azt hogy tetszen neki es azert viselkedik igy (mert bele AKAROMlatni)

Vagy nem is tekint ram UGY es szimplan csak havernak tekint.

Mar nem tudok "jozanul" itelni.

2016. dec. 6. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!