Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik igy egy pasi, ilyenkor nem tetszik Neki a no, vagy gondolkozik?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi es egy no.

Egyidosek.

Beszelgetnek szemelyesen is es utana napokig messengeren.

Megvan a tema...poenkodnak..csipik egymast plusz a pasi bokol is sot szemelyesen folyton nezi a not...belebamul a szemeb ramosolyog...udvarias Vele...latszik hogy szinte issza a no szavait.

A ferfi bemegy a no munkahelyere orakig beszelgetnek, nevetnek hulyeskednek, majd a ferfi kezdemenyezesere 2puszival valnak el

De ezutan a ferfi 3napig nem ir...nem jelentkezik.

(Mindketten szinglik!)

Ilyenkor megis mibaj?

2016. dec. 6. 12:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Rairni meg azert nem merek, mert nem akarom hogy ramenosnek meg piocanak higgyen, aki nem ert a celzasbol (celzas:nem ir napok ota) szoval aki nem ert a celzasbol es akit nehez lekoptatni.

Felek attol h hulyet csinalok magambol.

Millioszor ujragondoltam azt a napot...nem mondtam neki semmit kiabranditot

2016. dec. 6. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:

Pedig most te jössz. Hidd el. Amúgy van pár százalék esély, hogy nem lesz semmi belőle ki tudja miért, de alapvetően a férfiak nem barátkoznak nőkkel csak úgy. Ezt mondom magamnak is, tudom min mész keresztül. Én is ilyen vagyok. E mögött régi sérelmek vannak, amit férfiak követtek el velünk. Hogy úgy csináltak mintha, aztán letagadták, vagy azt mondták: miért? nem történt semmi. ...

Ez van mögötte, nagyon szar, én is totál ilyen vagyok, de egyszer megembereltem magam, és léptem egyet, és utána ő is lépett megint egyet. Hidd el, hogy te jössz. írj neki, nem azt kell neki írni, hogy szeretlek, csak azt, hogy Hello, milyen napod volt. Nem fog piócának gondolni, nekik is tudniuk kell, hogy mennyire fontosak ők nekünk, hogy mi is akarjuk e őket. Tudniuk kell, értsd meg, és kérlek, az én kedvemért, írj rá, és légy boldog! Ne cseszd el a saját életed ezzel! Itt olvastam többször, hogy egy idő után a pasi is elvárja, hogy a nő keresse, ha ő már párszor kereste, legalább húsz embertől olvastam, és én is tapasztaltam, hogy egy idő után elvárta tőlem is, és megtettem, és utána ő is újra lépett! Átéltem, és nem tinédzserek vagyunk, hanem harmincasok.Kérlek! (amúgy szimpi vagy nekem, mert én tudom, hogy nem a hercegnőt játszod, hanem tényleg nem akarsz terhére lenni, s nem akarsz beégni.. ismerem..)

2016. dec. 6. 13:45
 13/21 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. nagyon készen vagy... tényleg ne írj rá, inkább egy normális csajba fektesse az energiáit szegény csávó.
2016. dec. 6. 13:48
 14/21 A kérdező kommentje:

13:45!!!

Koszonom:)

Aranyos Vagy nagyon:)

Megigerem Neked hogy keso d.u. rairok ;)

2016. dec. 6. 13:51
 15/21 anonim ***** válasza:
Én vagyok! Na azért! :D
2016. dec. 6. 13:53
 16/21 A kérdező kommentje:

De az is lehet hogy tenyleg nem akar semmit es nem is tetszem neki, nem?

Az altalam leirt jelek nem feltetlenul utalnak vonzalomra sajnos :(

2016. dec. 6. 14:20
 17/21 anonim ***** válasza:

98%-ban arra utalnak, a férfiaknak kb 98 %-ban nincs szükségük újabbnál újabb lány barátokra, nem azért barátkoznak nőkkel, hogy legyenek barinőik, hanem mert vonzódnak az illetőhöz, és hátha alakul valami.

De, amit leírtál, azok a vonzalom jelei, mind. Hagyd abba, és írj rá! Lefogadom, hogy válaszolni fog! Fogadjunk. Tudom, hogy milyen ez az egész, de ne gondolkodj, csak írj rá. Ha nem szerelmet vallassz neki, nem lehet ebből semmi bajod, értsd már meg! Miért emberileg nem lehet valakire ráírni, hogy hogy van?

De amúgy igen, ezek a vonzalom jelei. Mondom, tudom milyen ez, simán elrontottam ezzel a legbrutálabb pasikkal történő ismerkedésemet a fősulin, mert a gimiben belefutottam egy állatba, aki mellémült, jött hozzám a szünetben beszélgetni, az oszt. kir.-on magához húzott és csókolózott velem, szerelmet vallott, majd két nap múlva a suliban közölte hogy SEMMI, de SEMMI nincsen, semmilyen magyarázatot nem adott az egészre. Olyan szinten megsérültem, hogy a főiskola két legjobb pasija udvarolt nekem, hívott randizni az egyik, és alig mentem el, ott is mint egy idióta, úgy viselkedtem, mert a randin is azt képzeltem, hgoy tuti csak barátilag hívott el, engem nem szoktak a fiúk szeretni, én biztos ronda vagyok, velem nem randiznak úgy, mint nő.. hát el is csesztem azt a napot, eleve nagyon nehezen jutottam el a randira, végignézte a bizonytalanságomat, mindent, és azt a következtetést vonta le, hogy ő engem nem érdekel. Hát többet nem is hívott sehova, kész, ennyi, még 2 évig szendvedtem az egésztől. Felnőttként most újra ez ismétlődik, hogy egy olyan ember mutatja ki a vonzalmát, aki hát izé... atomjó csávó, és én ugyan azt csinálom, amit te. De biztos nem tetszem neki igazán, csak "testvérként szeret:D:D:D" Biztos csak értékes embernek tart, azért ilyen udvarias valem, mert nem akarja elveszíteni a személyemet, mint ismerőst! Persze, biztos! Ne csináld!!! (én más miatt nem tudok most lépni, egy független dolog ettől, ) de te ne cseszd el úgy az életedet mint én! Kérlek! Hidd el, hogy tudom miről beszélek!

2016. dec. 6. 14:42
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok az a pasi! Írj máár rám hee, már alig várom, azért nem írtam hogy Teb lépj, este már belebukkakézok az arcodba! :DDD
2016. dec. 6. 14:56
 19/21 A kérdező kommentje:
:DD
2016. dec. 6. 15:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Na, látod, már meg is oldódott:D :D :D
2016. dec. 6. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!