Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként elhívok egy pasit bárhova, létezik olyan gyáva pasi, aki ha akar egy nőt, tetszik neki, nem mer eljönni?
Figyelt kérdés
pl kévé, süti, mozi, séta, vásárlás, akármi vagy nem kimondva de randi...
Van olyan gyáva pasi aki nem mer eljönni, igent mondani egy meghívásra, vagy ha nemet is mond nem közelít ezek után? Ugye, nincs ilyen gyáva pasas a földön?
2015. szept. 16. 22:12
2/7 anonim válasza:
Hát, bízom benne, hogy ennyire senki nem tutyimutyi. Ha meg igen, jobb is, ha nem jön el. :D
3/7 anonim válasza:
Én elég gyáva vagyok, vagy csak túl sok rosszat kaptam az élettől, de ha elhívna egy nő randira, még én is igent mondanék.
4/7 anonim válasza:
Van ennyire gyáva pasi, de vele amúgy sem lehetne mit kezdeni.
Viszont ahhoz, hogy közelítsen, még nem biztos, hogy ennyi elég...
5/7 RRR válasza:
persze hogy
de remélem a tied igent mond
6/7 anonim válasza:
Meg van aza pasi, aki konzervatív és nem akarja, hogy őt hívja el egy nő randzini, mert a férfi dolga. Taszítja, ha nem ő vana klasszikus szerepben, főleg az idősebbek nem szeretik a nyomulós nőket.
7/7 anonim válasza:
A nő akkor kényszerül lépni ha a pasi nem teszi meg,szeretem az ilyen bátor lányokat.Ha már én nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!