Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy azért nem tudok enni mert tetszik egy srác? Vagy ezt csak bebeszélem magamnak? És mi a megoldás?
A srác magas,kockahas,iszonyú jól néz ki,de ettől független nem túl nagy termetű,tehát elég vékonyka :DD
És valahogy ezt éreztem a legelején is hogy ez egy kicsit frusztráló,mintha én nagyobb lennék XDD és most hogy beszéltünk és tudom én is tetszem neki nem bírok enni :S ma is alig ettem...tornázni viszont elkezdtem,de ahhoz kellene a kalória bevitel is de egyszerűen nem tudok egy falatot sem lenyomni a torkomon :O mit csináljak?? csak azért is tömjem magam vagy inkább várjak míg megjön az étvágyam??
Az a vicc, hogy ennek szinte köze sincs a szerelemhez.
Szerintem csak izgulsz valamiért, de nem értem miért mikor ő ugyanolyan ember...
azért enni muszáj, a minimum kalóriabevitelt akkor is el kell érni, ha nincs étvágyad
ha nagyon nem megy (mondjuk mert hányingered van tőle), akkor legalább igyál gyümölcslevet vagy cukros üdítőt
Nekem is tetszik egy srác már járunk is ès èn már kb 2hete alig eszem :D ugyan ez van egy falat se megy le a torkomon ma egy fèl szendvicset ettem de ennyi nem megy több..:T
szóval nyugi nem vagy egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!