Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is a szerencsén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a szerencsén múlik, hogy kinek mikor lesz párja?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért van az, hogy valakinek már nagyon fiatalon van barátja/barátnője, valaki meg csak álmodozik róla húszon évesen is.

Sokszor azt nézem hogy mások 18 évesen többnek néznek ki mint én 22 évesen. Gondolom ez is egy nagy hátrány. És az is az egyik oka, hogy nem volt még barátnőm...:(

2019. jan. 7. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
1% szerencse, 99% komoly, mindennapos munka. Leginkább önmagad fejlesztése. Kapcsolatban is, kapcsolat nélkül is. Aki ezt a szerencsére fogja az csak kifogásokat keres.
2019. jan. 7. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem csak a szerencsén múlik, sokkal inkább a személyiségen, célokon, életfelfogáson, meg persze azokon a tényezőkön, amik az embert "kapóssá" teszik.

Ha valaki nyitott személyiség, az több emberrel találkozik, ismerkedik, közvetlenebb kapcsolatot tud kialakítani. Közvetlen, felszabadult viszonyban szimpatikusabb, kívánatosabb, kelendőbb az ember, így valószínűbb, hogy talál párkapcsolatot. A személyiség fejleszthető, így ez még csak nem is teljesen a születéskor szerencsén múló tulajdonság.

A középiskolában azt tapasztaltam, hogy voltak fiúk, lányok, akik lazán, a jelennek éltek, benne voltak mindenben, nekik lett leghamarabb párjuk. Utána már másoknál is elkezdtek próbálkozni, és érdekel módon a hasonló a hasonló elvén a kiközösítettebb, társaságból kilógó, különc embereknek lett párjuk, mert ők elkezdték keresni a külső társaságokat, ahol végre hozzájuk hasonló emberek voltak, és az első lehetőségre le is csaptak. Középiskola alatt azoknak nem lett párjuk nálunk, akik valamilyen szerepet játszottak. Például "menők" akartak lenni, de nem természetesen fakadt belőlük a lazaság. Különlegesek voltak, de elnyomták az átlagtól eltérő tulajdonságaikat, asszimilálódtak, hogy ne közösítsék ki őket. Így belegondolva több olyan emberről is tudok, aki miután kikerült az osztályból, új közegbe került, egy nagyobb társaságból maga választotta meg a hozzá hasonló barátait, máris talált párt magának.

Aztán persze van, akinél ez elvi okok miatt van így, válogatós, vagy csak komoly kapcsolatot szeretne, olyannal, akivel ezt el is tudja képzelni, stb.

Fiúknál pedig különös szerepet játszhat a magabiztosság is, hogy oda mernek-e állni a lány elé, mernek-e kezdeményezni, nyitottak lenni.

Aztán persze az, hogy mindezek mellett találkozik-e valaki szimpatikus lánnyal/fiúval, illetve mikor lesz szerelmes némiképp szerencse kérdése is, de szerintem ez a legkisebb faktor.

2019. jan. 7. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerencse? Szerintem ennek semmi köze hozzá. Véleményem szerint fontos, hogy nyitott légy rá, de ne pörögj folyton ezen. Én és a párom ismertük egymást már jóval a lényeges össze találkozásunk előtt. Mindig is vonzódtam hozzá, ahogy ő is hozzám, de egyikünk sem szólt a másikhoz. Amikor tényleges beszélgetésre került köztünk sor, olyan volt mintha már ezer éve ismernénk egymást, onnantól kezdve már nem létezett én és ő, csak a MI. Lehet, ha fiatalabb korunkban találkozunk, nem így alakult volna, most viszont össze fogunk házasodni.
2019. jan. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!