Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy valakinek sosem lesz párja, még rövid időre sem?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy valakinek sosem jön el az "ideje"?
Én ahogy öregszem egyre jobban úgy érzem, hogy nekem sosem lesz alkalmam párt találni.
2018. nov. 11. 21:19
3/21 anonim válasza:
Én erre tökéletesen jó példa vagyok, persze ez elég rossz dolog nekem.
5/21 anonim válasza:
Absolute. Haverom nagyanyja ilyen. Elviselhetetlen személyiség, Budapesten él, de még ott sem talált senkit sem eddigi életében. 45-öt tapossa.
6/21 A kérdező kommentje:
Miert milyen személyisége van?
2018. nov. 11. 21:40
7/21 anonim válasza:
1, A szemèlyemben ige, van ilyen; 2, Nekem.
8/21 anonim válasza:
Én inkább arra lennék kíváncsi 5-ös, hogy hány éves a haverod, ha 45 éves a nagyanyja? 2? :-D
9/21 anonim válasza:
Én is épp ezen gondolkodom 8-as.😃
10/21 A legrosszindulatúbb válasza:
Van olyan, én magam. 35 évesen egyre jobban csak azt érzem, hogy jobb egyedül megrohadni. Minek ehhez nő. Nem mindenki születik párkapcsolatra alkalmas egyénnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!