Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavart szitu. Ki lát tisztán? (rövid)
Pasas kezdeményezett, elkérte a számom, azt mondja kedvel. Tisztáztam vele, hogy nem keresek társat. Azt mondta nem baj, ő is csak haverkodna.
😂
5 hete beszélünk facen, és az üzeneteink néha olyanok mintha már egy párt alkotnánk.
"vigyek neked hazafelé vacsit drágám"
Elhülyül vagy reménykedik több is alakul idővel?
Igen, de van amikor apátiát érzek részéről.
Akkor is lehet ez amit az első mondott?
"Elhülyül vagy reménykedik több is alakul idővel?"
Mindkettő. Reméli, hogy megtörik a jég és lépsz valamit. Jó lenne tudni, hogy te mit akarsz pontosan mert, ha az ő szándékai már kezdetben mást sejtettek akkor felesleges volt megadni neked a számod majd hozzátenni, hogy "jah, amúgy nem keresek társat".
Még mindig jó lenne tudni, hogy te mit szeretnél. Az, hogy szeretne kidumálni téged a bugyidból egyértelmű. Hogy ezen felül akar többet vagy sem azt meg ő tudja.
Ha nincs senkid és végülis lefeküdnél vele akkor hívd fel magadhoz valami hasonló mondattal mint amit ő írt.
Ha abszolút semmit nem akarsz tőle akkor meg felesleges húzni az idejét, mondd meg, hogy nincs esélye.
Én komolyban lennék csak benne.
De az apátiát nem tudom hova tenni.
Vajon azért mert először visszautasítottam és finoman puhatolózok de néha úgy tesz mintha nem érdekelném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!