Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még igaz nők, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még igaz nők, akik a férfi személyiségébe szeretnek bele?

Figyelt kérdés
Mármint a környezetemben azt látom,hogy a nők az olyan pasikat keresik akik pénzesek,vagy ilyen szépfiúk,divatmajmok,valójában egy jellemtelen,kétszínű emberek. Meg lefekszenek az ilyen emberekkel szinte azonnal nem kell megdolgozniuk érte. Kevés az igény az egyenes,jellemes,természetesen kinéző férfiak után,valamint kevés az olyan nő akiért meg kell küzdeni nem teszi szét a lábát mindjárt,aki pl 30 éves korára 1 kezén meg tudja számolni,hány férfival feküdt le.
2019. febr. 3. 16:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha 30 éves korára, csak két kezemen tudom megszámolni, mert nem 5, hanem 6, akkor az már gáz...oké.

A rinyálásra kevés az igény.

2019. febr. 4. 10:24
 22/22 anonim ***** válasza:

Jelen :)

De nem fogom azt hazudni hogy a fizikai vonzalom nem számít. (Bár nálam nem annyit h emiatt bármibe is belemenjek az illetővel).

A mostani barátom nagyon nem jött be, hiába kívántam meg. Nem akartam vele lenni, úgy gondoltam hogy sok dolog miatt különbözőek vagyunk. Aztán megismertem, és még egy ilyen emberrel mint ő életemben nem találkoztam. :D nagyon jó ember, nagyon szeretem, meg ahogy a dolgokat látja az olyan ahogy én is látom, és mindig boldog vagyok ha együtt vagyunk. Nem érdekel hogy néz ki. Tényleg. Látom a szépségeit, mondjuk az tény hogy a szex is csodás. Soha el nem cserélném senkire.

Az h vannak ilyen nők az igaz. De pl a baráti társaságomban csak jófej lányok vannak azokkal az igényekkel amiket te leírsz, ök nem kellenek senkinek, a férfiak rájuk se néznek, pedig okosak, szépek, kedvesek. Azért kíváncsi lennék h neked milyen igényeid vannak külsö szempontjából kedves kérdező.

2019. febr. 4. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!