Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még igaz nők, akik a férfi személyiségébe szeretnek bele?

30 felett akad néhány ilyen nő, alatta még egyet sem láttam.
Mielőtt jönne a "nem veszitek észre a normális lányokat" és hasonló átgondolatlan bullshitek, érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy miért jön egyre több ilyen kérdés és miért mondja ugyanezt egyre több férfi és(!) nő.

"valójában egy jellemtelen,kétszínű emberek."
Tudod, amikor neked nincs, de másnak van, akkor dacára annak, hogy valószínűleg nem is ismered az illetőt nem kellene magad ezzel hitegetni, hogy a nőkkel van a gond, meg azokkal akiknek van nőjük.
"Meg lefekszenek az ilyen emberekkel szinte azonnal nem kell megdolgozniuk érte. "
Az, hogy ki kivel van együtt nem arról szól, hogy "ki dolgozott meg érte".
"aki pl 30 éves korára 1 kezén meg tudja számolni,hány férfival feküdt le."
Egyáltalán nincs hozzá semmi közöd, hogy egy nő hány férfival feküdt le és hány kezén tudja megszámolni.
Alapvetően valószínűleg csak nem tudsz a nőkkel ismerkedni vagy csak szimplán igénytelen vagy, de ezért még nem a nőket és más férfiakat kellene hibáztatni, hanem magadat. Persze tudom, hogy könnyebb elhitetni magaddal azt, hogy mindenki más a rossz, csak te nem vagy az. Meglehet, hogy tévedek, de nekem a szavaidból egyértelmű, hogy te koránt sem vagy egy egyenes jellem.

Szerintem vannak de nem sokan és főleg kapcsolatban.
A jelenségről sajnos egyébként a média tehet, és a rohanó élet, a nevelés(hiánya).

Valószínűleg ez lehet a baj :D
Mert a kérdezőnek aztán olyan elbűvölő személyisége lehet :D

Engem csak a személyiség érdekel.
Gizike, 45 év, 95 kiló

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!