Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből látszik, hogy egy férfi nem görcsöl rá a társkeresős levelezésre? Hogy ír az, aki megnyerő és mindegy számára az eredmény?
Főleg lányok, nők válaszai érdekelnek. Igen, kikészülök már lassan és ez lehet, hogy érződik a stílusomon, de, hogy ennyire?
Már szinte a bókolásról is leszoktam, mert az milyen jófiús már. Új érdeklődési köröket kerestem, amik érdekesek. Célokat tűztem ki. Ezek miatt sok beszédtémám lett és mégis alig sikerül valami társkeresőn.
Sok lány már vissza se ír, sőt még a levelet se bontja ki, ez világos jelzés, hogy a külsőm nem tetszik nekik.
De én most azokra gondolok, akik leveleznek velem. És érzem, hogy közben csúszik el valami.
Ha valaki rágörcsöl, akkor meri kifejezni a véleményét, anélkül, hogy aggódna azon, hogy mások mit gondolnak róla.
Szerintem ha te kérdést írsz ki erről, akkor kapásból rágörcsöltél.....
Amúgy miből gondolod, hogy “rágörcsölés” miatt nem írnak vissza? Millió más oka lehet. Neked rögeszméd, hogy a lazaságon múlik minden s akkor a nők az öledbe hullanak.
A kérdésed paradoxon, nem megjátszanod kéne, hogy “mindegy az eredmény”, hanem tényleg úgy kéne vedd, hogy nem zavar, ha visszautasítanak (mert abban bízol, hogy majd úgyis jön egy másik lány és nem számít neked az, aki visszautasított). Ezt nem előadni kell a lánynak, hanem érezni belül magadban, a saját lelkibékéd megtartása érdekében. Nem egy szerep kéne legyen, amit a nőknek vetítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!