Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder mennyi idő után szokott eredményre vezetni?

Figyelt kérdés

Tudom, ez sok mindentől függ, de arra gondolok, hogy átlagos használat mellett, (viszonylag) jó külső adottságokkal nagyjából mennyi idő után szokott összejönni egy match?

21/f

2018. dec. 29. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Ha jól nézel ki akkor 5 perc.
2018. dec. 29. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Az új embereket 2 napig tolják, szal ha jól nézel ki, pillanatok alatt kellene gyűlniük a like-oknak az elején.
2018. dec. 29. 14:01
 3/6 Clay Morrow ***** válasza:
Mind nézhetsz ki jól, ha a nők akiket jobbra húztál átlagban heti 10 percet Tinder-eznek és téged pont nem látnak meg.
2018. dec. 29. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Átlagon aluliként én június óta tinderezek. Első profilommal 4 hónap alatt 2 randim lett, meg nagyjából 15 párom. A maradék 15-ből ketten hisztiztek a távolság miatt (bwázeg, lesülne a bőr a pofámról, ha Magyarországon belül ki merném ejteni a "távolság" szót), a maradék ~13 meg válaszra se méltatott.

December elején új profilt csináltam. Abból csinálom azóta is a statisztikát: ~1700 jobbra húzásnál tartok. Pontos számot is tudnék mondani, mert itt van előttem a txt, csak lusta vagyok összeadni a számokat, vagy éppen excelbe átültetni a listát. :) Eddig 7 "párom" lett: egyikük kétszavas válaszokat adott, így unmatcheltem; egyikük nem volt szimpi, párba állás után unmatcheltem; egynek miután írtam, unatchelt; ketten meg se várták, hogy írjak, már unmatcheltek; a maradék kettő meg nem válaszolt.

Ha jól nézel ki, szerintem úgy 2 hónap alatt juthatsz eredményre. "Eredmény" alatt természetesen nem kapcsolatot vagy szexet értek, hanem egyáltalán választ, beszélgetést.

2018. dec. 29. 15:56
 5/6 anonim válasza:

Én legfeljebb átlagos külsejűnek mondanám magam, ezért a bio-val tudtam kompenzálni és matchek jöttek rögtön az első nap.

Nem időhöz van kötve a dolog hanem ahhoz, hogy mennyi olyan nő van aki a környékeden aki jobbra fog húzni. Ha minden nő balra húzott 10 perccel a regisztrálásod után akkor nem lesz matched soha, ha jobbra akkor meg az első nap van 100 matched.

Szal lényeg a lényeg, nincs időhöz kötve.

2018. dec. 29. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tapasztalom, hogy nincs átmenet.

-Vannak a rondák, akiknek csak a csúnya lányokkal van match

-vannak az átlagosak. Nekik kb heti 2 match, havi 1 normálisnak ígérkező beszélgetés.

-top10% pedig agyba-főbe kefél a nők top10%-ával. Nekik ez abszolút egy szexpartnerkereső

2018. dec. 29. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!