Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb 8 éve vagyok fent netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 8 éve vagyok fent netes társkeresőkon, 0 eredmény válasz nincs, max bocsi de nem,?

Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 18:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Lehet előnytelen a fotód. Mutass képet.

A bemutatkozó szöveged rendben van?

2018. aug. 7. 18:25
 2/12 A kérdező kommentje:
szerintem a bemutatkozó szövege olyan szempontból lényegtelen hogy....sok nő nem is ír ki vagy ezt:nyugodtan írj válaszolok ha szimpatikus vagy
2018. aug. 7. 18:27
 3/12 A kérdező kommentje:
milyen szerinted egy előnytelen kép?és milyen egy előnyős?
2018. aug. 7. 18:27
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
Rossz a tarskereso amin vagy. En hulyulesbol mentem fel egyre. Kep nelkul, bemuatkozo szoveg nelkul. Fura, de ram irnak. Pl elobb irogattam egy csajjal, talalkozni is akar....furcsa, lehet nem 100-as, de be lehetne tenni neki. Arra max jo lenne. Szoval keres mas keresot.
2018. aug. 7. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom mennyire lehet értékelni és komolyan venni azt az ismerkedést ami se kép, se bemutatkozás alapján jön.

Fontos az előnyös fotó, egyértelmű,hogy a külső alapján döntünk. És fontos a bemutatkozó szöveg is.

Nem társkeresőztem, de ha társkersőznék csak ezek lennének a mérvadóak, sosem válaszolnék/írnék olyan pasinak akiről nem látok fotót. Egy profil, és egy egész alakos, mindkettő természetes, nem pózolós.

Cseréld le az eddigi fotódat, újdonságként hat egy új. Nyár van, kérj meg valaki ismerőst,hogy készítsen Rólad párat, és kérj tanácsot egy csajtól,hogy melyiket tedd ki.A nők általában beletrafálnak ebbe.

2018. aug. 7. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Előnytelen kép: búvalb..szott, életunt ábrázat, nulla mosoly, ridegség sugárzik belőled

Előnyös kép: életvidám mosoly (nem vicsorgás, hanem szívből jövő mosoly), ápolt külső (nem zsíros haj és pattanásos arc)

Milyen a külsőd? Egy jó szöveg sokat nyom a latpa, akár hiszed, akár nem. Ezzel is mutatod, hogy értelmes vagy, mert időt szakítasz egy jól megírt RÁD IGAZ szövegre.

Valamit nagyon rosszul csinálsz, ha semmi eredménye nincs annak, hogy fent vagy.

2018. aug. 7. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
18%
Társkeresőn csak akkor remélhetsz pozitív választ a nőktől, ha olyan jól nézel ki, mint Brad Pitt, Johnny Depp és Hugh Jackman együttvéve. Élőben egy fokkal alacsonyabb a mérce, inkább úgy kellene ismerkedned.
2018. aug. 7. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Nekem itt anno küldött egy srác képet, őszintén leírtam, mik a gondok vele. Erre halálosan megsértődött, hogy ez hülyeség, ő ezeken nem változtat. Több, mknt egy év múlva megint volt egy hasonló kérdés, ugyanaz a srac küldözgette ugyan azt a képét. Reménytelen volt.
2018. aug. 7. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:
40% már megint te? Unalmas vagy, nyomd el magad.
2018. aug. 7. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:

A gond ott van h a regisztráltak 90%-a pasi.

Mindenhol !

2018. aug. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!