Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kb 8 éve vagyok fent netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 8 éve vagyok fent netes társkeresőkon, 0 eredmény válasz nincs, max bocsi de nem,?

Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 18:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

@8

Hehe, alighanem én voltam az. Legalábbis nagy eséllyel.

Azért a tanácsaid hagytak némi kívánnivalót maguk után. Egyrészt azt mondtad, borotválkozzak meg. Én mondtam, hogy te még nem láttál úgy, mert ha láttál volna, nem is mondanál ilyet. Te erősködtél, hogy te nőként jobban látod. Hát oké. Akkor ezúton szeretném neked bemutatni, hogy mennyire igazam volt.

http://www PONT kepfeltoltes PONT eu/images/hdd1/2018/08/07/791photofeeler.png

Másrészt a hajamat említetted. "Csináltassak jobb frizurát." Ahaaaa, szupi. Na oszt... amúgy mit jelent az, hogy jobb frizura? Nyírjam kopaszra, rasztásítsam, fessem vörösre, növesszem derékig, kössem fel vele magamat? Na erre a büdös életben nem kaptam választ.

Aztán lehet, hogy nem az én képemet láttad, de ha mégis, akkor jelzem, hogy azóta sem volt senkim, úgy 30 elküldött levélre kaptam 2 választ és egy elutasítást. Ja, és hogy nem is lesz senkim - fel kellene ugyanis fogni, hogy szarból várat építeni nem lehet, semmitmondó áltanácsokkal meg végképp nem. Márpedig én tényleg egy nagy rakás szar vagyok, mint az látszik is a képeim eredményén.

Na mindegy, nem tartozik ide szorosan, de ha már szóba jöttem... Viszont örülök, hogy ennyire emlékezetesnek találtál!

2018. aug. 7. 21:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Dettó, hasonló eredmény(telenség). Több különböző társkereső oldalon, rendesen kitöltött adatlappal, bemutatkozással és kép(ek)-el...

32/F

2018. aug. 8. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!