Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok az egyetlen aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyetlen aki nem tud beszélni? Pár éve rám írt facebookon egy lány, találkoztunk de nem beszéltem ezért nem lett a dologból semmi, azóta sincs semmi eredmény?

Figyelt kérdés
Ilyennel még nem találkoztam,valakire rá ír egy nő szinte borítékolható a siker és aztán egy baromság miatt nem jön össze
2018. szept. 13. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz mikor azt írod nem tudsz beszélni? Rossz beszélgető társ vagy félénk vagy nem mersz megszólalni kevés területen vagy jártas így szűk a témák halmaza nincs szókincsed beszéd problémáid vannak? Azért leszűkíthetnéd mire gondoljunk.
2018. szept. 13. 12:37
 2/10 A kérdező kommentje:
ott álltunk,mondta a lány mondj valamit,mondom mit?majd néztem a földet,ez ment 20 percig
2018. szept. 13. 12:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem hiába némafaszu a becenecem.
2018. szept. 13. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Így ne is csodálkozz, ha nem vagy érdeklődő, ne várd, hogy bárki hosszú távon veled legyen, de még rövid ideig sem!!!

Nem hiszem el, hogy nem tudsz kérdezni tőle semmit sem?

2018. szept. 13. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Jó, mondjuk ez a "mondj valamit" duma is arról árulkodik a lány részéről, hogy nem egy nagydumás..tőled várta a megoldást. Két félénk összeáll sajnos ez lett belőle. Amikor én voltam randikon ahol a srácon láttam, hogy félénk vagy nehezen nyílik meg, még a kutyája nyakörvének színéről is kérdezgettem. Emiatt ne érezd magad rosszul csak képezd magad.
2018. szept. 13. 12:44
 6/10 A kérdező kommentje:

tőlem nem kérdezett semmit,mit kellett volna mondjak?

hát figyi nem történik velem semmi,arról meg nem akarok beszélni hogy a suliba szétvertek,nincs munkám se haverom

2018. szept. 13. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. szept. 13. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez mutatja, hogy fogalmad sincs, hogy mi az a párkapcsolat.

A párkapcsolat nem úgy működik, hogy az egyik felén bedobsz egy csomó beszélgetést, a másik felén meg kiesik a szex és/vagy a romantika. Az ismerkedés nem olyasmi, amin gyorsan túl kell esni, hogy végre más párkapcsolat legyen a dologból. Az ismerkedés arra való, hogy elkezdjétek építgetni és formálgatni a kettőtök közös érzelmi hátterét, ami a párkapcsolatotok lényege lesz.

Az, hogy meg sem tudtál szólalni, annyit jelent, hogy téged a legcsekélyebb mértékben sem érdekelt ez a lány, mint egy valós személy. Te a saját romantikus ideálodat próbáltad belevetíteni ebbe a lányba, nem az motivált, hogy ő egy érdekes személy, akinek meg akarsz nyílni és akiről minél többet meg akarsz tudni.

>valakire rá ír egy nő szinte borítékolható a siker

Miféle sikerről beszélsz? És ha sikerrel jársz, mi lesz a következő lépés? Gondolkodtál már ezen?

2018. szept. 13. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha ilyen nehezen megy, nem jutott még eszedbe, hogy jeleszd magad?

Tudod a neten is vannak ilyen témájú videók a neten: hogyan ismerkedj, milyen témákat dobhatsz be, hogyan tudsz fenntartani egy bezsélgetst, hogyan tűnj érdekesnek vagy éreztesd a másikkal, hogy érdekel.

Az 1. alap dolog, ami után a másik azt gondolja, hogy éreklődsz, hogy kérdeze. Mond valamit - > te kérdezel.

Pl x témájó suliba jártam. - Melyikbe? Szeretted?

A 2. tipp, hogy nem eldöntendő kérdést teszel fel, hanem hosszabban kifejthető/véleméynes kérdést.

PL x témájú suliba jártam. - És milyenek voltak a tanárok/közeg? Miért azt választotta? stb.

3. Hozzáfűzöd te is a véleményed, reagálsz rá.

4. Te is beszélhetsz magadról. stbstb

2018. szept. 13. 18:21
 10/10 anonim ***** válasza:
*fejleszd magad
2018. szept. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!