Milyen ez az eredmény? Van esélyem a megyein? (Atlétika)
Sziasztok! 12 (májusban 13 ) éves lány vagyok. Az iskolai futásokon mindig dobogós leszek,és szeretek is futni. Most elvitt a tanárom a körzeti atlétika versenyre, egyéni 60m-re. Szerinte azt futom a legjobban. A versenyen 8,82 lett az időm,aminek azért is örültem mert az iskolámból a versenyre induló fiúkat simán megelőztem. (Hatodikasok (én is hatodikas vagyok))
De így is csak második lettem. A lényeg hogy bejutottam a megyeire,de nem tudom hogy ilyen eredménnyel van-e esélyem!?
12/l
Köszönöm a választ!
A szüleim is atléták voltak,tehát innen a gének.😂
Jövőhéten lesz a megyei,de nem fog elszomorítani ha nem leszek dobogós,bár bevallom nagyon örülnék. Ha mégsem,akkor sem hagyom abba,inkább próbálok javítani az eredmenyemen,és majd legközelebb.
Ha túl vagyok a versenyen akkor jelentkezem új infókkal!😊
Sziasztok!
Túl vagyok a versenyen!
10,02-t futottam..😢
Első futamot 5!!! 5ször indították újra,mert 2lány mindig kiugrott... Nem állitották ki őket,ami alapból csalás mert összevissza kiugráltak legalább 2szer..
A lényeg hogy a futamomban 3.ik lettem,összetettben pedig 7.-ik. (A kb.20 lanyból) de viszont ha kiállították volna a 2 lányt akkor jobb eredményem lett volna.. mindenesetre idegesít hogy nem elég hogy elrontottam az időm,de még a csalókat sem állították ki..
Na mindegy.. majd legközelebb. Örülök hogy egyáltalán a megyeire kijutottam.😃
Elírtam bocsi!!!
Nem 10,2 hanem 9,2 lett az eredményem!😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!