5 perc alatt 1 km-t futok. Jó Eredmény?
14 Éves lány vagyok, futóversenyeim lesznek az elkövetkezendő évben! Szeretek futni. Testnevelő tanárom meglátta bennem az elszántságot, komolyságot! Október 23.-án lesz az első versenyem, 3 napja készülök rá! 2 km-t futok mindennap mert 1500 m-es távra neveztettek be, ebből 1 km-t 5:11 alatt kocogtam, azert kocogtam mert izomlázam van. Ma teljeserőbedobással futok majd és így is megmérem!
szerintetek 5p/km-el eselyes lehetek áprilisban, a Debreceni, mezei futóversenyen? :)
ez egy átlagos eredmény
nekem a 3200 méter szokott meglenni 15 perc környékén, ez is egy átlagos teljesítmény.
csak minél többet futsz, annál lassabb lesz a tempó, úgyhogy sztem az 1 km-t jóval gyorsabban is lelehet futni, majdnem sprintelve, bár te tudod, milyen a teljesítőképességed.
14 éves lánynak elég jó az 5 perc/km
kajakozom 17/f 3000m 12perc alatt
ma Tesin 1500 m-t futattottvelem Tesi tanárom, 8perc 55 mp lett.. az osztaly leggyorsabb fiúja 7per c54 mp alatt futotta le ugyanezt a tavot..:D
persze... Egy csaj akit megol az irigyseg felem, futaskozben meglokott.. kibicsaklott a bal bokam.. es ugy is futottan.. 8perc 55 mp alatt minden korben setaltam 2-2.5m-t.. :|
köszönöm. most nem futhatok, beteg lettem.
de amint jobban leszek megyek futni. :D
köszi am, aranyos vagy! :D
Na hogy sikerült?
Egyébként nekem 6 perc alatt sikerült lefutnom ugyanezt a távot versenyen (én is 14/L vagyok) de olyan sok jó futó van a körzetemben, hogy a dobogó 3. foka is esélytelen volt:P
Versenyzéshez ez az idő elég kevés, nem versenyzem de nekem 5:08 a másfél km,(teniszezem rendszeresen, lehet amiatt)
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!