Ha 5,5 km-t 40 perc alatt futok le, az nagyon rossz eredmény?
Hegynek fölfele futsz, 65°-os emelkedőn? Akkor jó :D
Viccen kívül, futásnak ez elég lassú. De miért számít ez? versenyezni akarsz? :)
Huhh.Ne haragudj,de elég gyenge eredmény.
Nekünk a kúpert úgy mérik,hogy 12 percet futunk és minden évben egyre többet kellene lefutni ennyi idő alatt.Idén 2 km-t kellett lefutni 12 perc alatt.
Tehát ha 6km-rel számolok,akkor azt a 6km-t 36 perc alatt kellene lefutni.Ehhez hozzájön még az,hogy én 0,5km-vel többet számoltam és a perc így is kevesebb lett.
15/L
Attól függ.Hány éves vagy, miért futsz?De szerintem ha nem akarsz olimpiai bajnok lenni, csak önmagadért futsz teljesen jó.Idővel úgyis javulni fog a teljesítményed.
Itt van ez az oldal: edzésonline.hu
Ezen tudod vezetni a saját edzés naplódat.És azt is kiírja, hogy hány perc/km alatt futod a távot.
08:29-nek
nem számoltad bele hogy ekkora távon azért elfárad az ember, úgyhogy fölösleges az első két km eredményét beszorozni. (főleg úgy hogy azon a két km-en elvileg mindent beleadtál... akkor a következő két km legalább két perccel lassabb lett volna, a maradék másfél km meg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!