Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből látszik, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből látszik, hogy egy férfi nem görcsöl rá a társkeresős levelezésre? Hogy ír az, aki megnyerő és mindegy számára az eredmény?

Figyelt kérdés

Főleg lányok, nők válaszai érdekelnek. Igen, kikészülök már lassan és ez lehet, hogy érződik a stílusomon, de, hogy ennyire?

Már szinte a bókolásról is leszoktam, mert az milyen jófiús már. Új érdeklődési köröket kerestem, amik érdekesek. Célokat tűztem ki. Ezek miatt sok beszédtémám lett és mégis alig sikerül valami társkeresőn.

2019. febr. 1. 23:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
#9 Tudsz te olvasni? Ki mondta, hogy nem pozitív? Szövegértési gondjaid vannak, úgy látom.
2019. febr. 1. 23:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Hamar akarja a személyes talit. Abbol par sor a parameterekrol ki milyen kapcsolatot keres, hol kikkel él, es felhiv beszelgetni es egyeztet talalkozot.
2019. febr. 2. 07:48
 13/18 A kérdező kommentje:

"Ha valaki rágörcsöl, akkor meri kifejezni a véleményét"

Velem vagy bunkó, mikor még egy mondatot se tudsz leírni, úgy, ahogy szeretnéd?

Már válaszoltam, mielőtt csillagoztál.

2019. febr. 2. 10:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, a stílusodon azért csiszolhatnál. Kezdésnek.
2019. febr. 2. 10:41
 15/18 A kérdező kommentje:

#9 Tudsz te olvasni? Ki mondta, hogy nem pozitív? Szövegértési gondjaid vannak, úgy látom.

Erre reagáltam és azt hiszem, hogy még elég finoman.

2019. febr. 2. 10:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy erre reagáltál, de azt gondolom, hogy ha nem tudod kedvesen leírni, hogy még a csillagos információ előtt, hanem átmész bunkóba, az sokat elmond arról, hogyan kommunikálsz egy lánnyal amikor félre értitek egymást. Amúgy én a csillag ellenére is értettem, hogy mit akart mondani, te nem?
2019. febr. 2. 11:12
 17/18 A kérdező kommentje:

Te tényleg nem érted? Miért mindig a támadót kell védeni?

Ő volt a bunkó, mert valamit elrontott.

Teljesen korrekt, amit írtam.

Ja, persze. Majd találgassam ki, hogy mit akart írni a lényegi szavak kihagyásával.

Annyira jellemző az oldalra. Mindig az érdemtelen, kötekedő választ adókkal van gond.

2019. febr. 2. 11:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Én tényleg segíteni akartam, de sajnos neked nem lehet.
2019. febr. 2. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!