Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből látszik, hogy egy férfi nem görcsöl rá a társkeresős levelezésre? Hogy ír az, aki megnyerő és mindegy számára az eredmény?
Főleg lányok, nők válaszai érdekelnek. Igen, kikészülök már lassan és ez lehet, hogy érződik a stílusomon, de, hogy ennyire?
Már szinte a bókolásról is leszoktam, mert az milyen jófiús már. Új érdeklődési köröket kerestem, amik érdekesek. Célokat tűztem ki. Ezek miatt sok beszédtémám lett és mégis alig sikerül valami társkeresőn.
"Ha valaki rágörcsöl, akkor meri kifejezni a véleményét"
Velem vagy bunkó, mikor még egy mondatot se tudsz leírni, úgy, ahogy szeretnéd?
Már válaszoltam, mielőtt csillagoztál.
#9 Tudsz te olvasni? Ki mondta, hogy nem pozitív? Szövegértési gondjaid vannak, úgy látom.
Erre reagáltam és azt hiszem, hogy még elég finoman.
Te tényleg nem érted? Miért mindig a támadót kell védeni?
Ő volt a bunkó, mert valamit elrontott.
Teljesen korrekt, amit írtam.
Ja, persze. Majd találgassam ki, hogy mit akart írni a lényegi szavak kihagyásával.
Annyira jellemző az oldalra. Mindig az érdemtelen, kötekedő választ adókkal van gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!