Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még igaz nők, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még igaz nők, akik a férfi személyiségébe szeretnek bele?

Figyelt kérdés
Mármint a környezetemben azt látom,hogy a nők az olyan pasikat keresik akik pénzesek,vagy ilyen szépfiúk,divatmajmok,valójában egy jellemtelen,kétszínű emberek. Meg lefekszenek az ilyen emberekkel szinte azonnal nem kell megdolgozniuk érte. Kevés az igény az egyenes,jellemes,természetesen kinéző férfiak után,valamint kevés az olyan nő akiért meg kell küzdeni nem teszi szét a lábát mindjárt,aki pl 30 éves korára 1 kezén meg tudja számolni,hány férfival feküdt le.
2019. febr. 3. 16:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
21 voltam amikor összejöttünk. Nem pénzes, sosem volt az. Nem adonisz, nem olyan amilyennek az álom pasit képzeltem.6 éve vagyunk együtt, azóta is imádom.
2019. febr. 3. 17:33
 12/22 anonim ***** válasza:
12%
A felpontozók tuti nők lehetnek... Miért ilyen frusztráltak a nők, ha ők elvileg annyira sikeres, magabiztosak?
2019. febr. 3. 17:34
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
Én 36 vagyok egy kezemen meg tudom számolni.Nem előny.
2019. febr. 3. 17:35
 14/22 A kérdező kommentje:
Miért,hátrány,kimaradt valami az életedből?
2019. febr. 3. 18:17
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
20 éves voltam az esküvőnkkor, a férjem az egyetlen férfi az életemben. Szeretem minden porcikáját, pedig a külseje sosem volt a zsánerem. 😊 A legfantasztikusabb férj és apa, akit kívánhatnék magamnak és a gyerekeinknek. Szóval jelen. 😊
2019. febr. 3. 18:23
 16/22 anonim ***** válasza:
42%

Tehát szerinted rossz nő az, aki élvezi a szexet.

Te nem élvezed a szexet?

2019. febr. 3. 18:59
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Vannak. De ez nem jelenti azt, hogy igénytelenek is. Én 24 évesen ismertem meg a férjem, akkor jöttünk össze. Ő alig volt 21 éves.

Igényem volt rá, hogy külsőleg is tetsszen? IGEN. Mert anélkül halálra van ítélve a szexuális élet, ha nincs vonzalom. Ugyanúgy egy párkapcsolat része ez is. Igényem volt a pénzére? Nem. Nem is volt neki. Munkája sem (nekem sem). Mindketten suliba jártunk még, egy fillérünk se volt, max esetleg némi diákmunkából, szülői támogatásból. Otthon lakott ő is anyukájával, tesóval. Összejöttem vele mégis? Igen. A személyiségébe lettem szerelmes? Igen, anélkül feleségül sem mentem volna hozzá, hogy nem társ számomra 100%-ig, kívül belül.

Sem a divatmajmok, sem a nyálasképű felnyírt, kanócfejű copfos vagy zseléfejű fiúcskák, sem a jellemtelen kétszínű emberek nem az eseteim. Ő egyik sem az. Olyan férfi aki nekem tetszik külsőre-belsőre. Kölcsönösen megvan a külső-belső vonzalom. Leszarom a pénzt. Max 200 ezret keres havonta, ez is évek alatt lett ennyi, volt jóval kevesebb is. Én meg 150-et keresek, mégis együtt voltunk és együtt vagyunk 9 éve boldogan. Nem ezen múlik egy érzelmekkel teli kapcsolat.

Ha a környezetedben ezt látod, az semmit nem jelent, egyszerűen ilyen embereket ismersz te, személy szerint. A te közegedben ez megy. A mi környezetünkben meg sok olyan pár van akik 1-2, de akár 6-8-10-15 éve együtt vannak és boldogok. 33/N

2019. febr. 3. 19:05
 18/22 anonim ***** válasza:
79%
Mi a francot érdekeljen a pasi belsője, ha az én belsőm max a hüvelyem hosszán értendő?
2019. febr. 3. 19:16
 19/22 anonim ***** válasza:
63%

Tehát aki igényes és van pènze, netalán még csajozni is tud, az jellemtelen és kétszínű?😄

Attól tartok, hogy amire te azt mondod, hogy “természetes külsejű”, azt mi inkább az igénytelenekhez soroljuk, de ne legyen igazam.😄

2019. febr. 3. 20:21
 20/22 Karena26 ***** válasza:
Miért, mi másba lehetne beleszeretni?!?
2019. febr. 3. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!