Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még igaz nők, akik a férfi személyiségébe szeretnek bele?
Tehát szerinted rossz nő az, aki élvezi a szexet.
Te nem élvezed a szexet?
Vannak. De ez nem jelenti azt, hogy igénytelenek is. Én 24 évesen ismertem meg a férjem, akkor jöttünk össze. Ő alig volt 21 éves.
Igényem volt rá, hogy külsőleg is tetsszen? IGEN. Mert anélkül halálra van ítélve a szexuális élet, ha nincs vonzalom. Ugyanúgy egy párkapcsolat része ez is. Igényem volt a pénzére? Nem. Nem is volt neki. Munkája sem (nekem sem). Mindketten suliba jártunk még, egy fillérünk se volt, max esetleg némi diákmunkából, szülői támogatásból. Otthon lakott ő is anyukájával, tesóval. Összejöttem vele mégis? Igen. A személyiségébe lettem szerelmes? Igen, anélkül feleségül sem mentem volna hozzá, hogy nem társ számomra 100%-ig, kívül belül.
Sem a divatmajmok, sem a nyálasképű felnyírt, kanócfejű copfos vagy zseléfejű fiúcskák, sem a jellemtelen kétszínű emberek nem az eseteim. Ő egyik sem az. Olyan férfi aki nekem tetszik külsőre-belsőre. Kölcsönösen megvan a külső-belső vonzalom. Leszarom a pénzt. Max 200 ezret keres havonta, ez is évek alatt lett ennyi, volt jóval kevesebb is. Én meg 150-et keresek, mégis együtt voltunk és együtt vagyunk 9 éve boldogan. Nem ezen múlik egy érzelmekkel teli kapcsolat.
Ha a környezetedben ezt látod, az semmit nem jelent, egyszerűen ilyen embereket ismersz te, személy szerint. A te közegedben ez megy. A mi környezetünkben meg sok olyan pár van akik 1-2, de akár 6-8-10-15 éve együtt vannak és boldogok. 33/N
Tehát aki igényes és van pènze, netalán még csajozni is tud, az jellemtelen és kétszínű?😄
Attól tartok, hogy amire te azt mondod, hogy “természetes külsejű”, azt mi inkább az igénytelenekhez soroljuk, de ne legyen igazam.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!