Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vonzó egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Baromira nem vagyok szerencsés pártalálás terén.

Próbálok ismerkedni, neten, és személyesen is.

Már, már úgy gondolom túl sok nőies tulajdonságom van lehet ez a gond?

Tehát nem vagyok egy ilyen agresszív állat, szeretem a nyugalmat, én magam is az vagyok. Introvertált személyiség. Szeretem a rendet, a dolgaimat rendben tartom, a ruháimat, a lakásomat, autómat, szóval mindent.

Házimunkát elvégzem, főzök magamra, igaz már 30 elmúltam, de vannak terveim még az életre. Vannak hobbijaim, olyan is amit inkább nők csinálnak (kézműves, kézzel készített dolgok). Tisztelettudó vagyok az emberekkel, úgy állok hozzájuk mint ahogy azt szeretném hogy hozzám álljanak.

Nem hordok le senkit még ha rosszat is tesz ellenem. Egyszerűen elkönyvelem hogy nem kell barátoknak lennünk és kész. Természetesen én nem vágok vissza, nem hiszem hogy az agresszió bármit megold. Nyilván van egy határ :D kihasználni azért nem hagyom magam. Nem vájkálok senki magánéletében, nem okoskodok bele, úgy gondolom mindenkinek más az útja, mást lát jónak, más alapján dönt. Ami nekem jó nem biztos hogy neki is, vagy fordítva.

Nem szexre akarok találni valakit, hanem komoly kapcsolatra. Olyat akire fel is lehet nézni mert mondjuk jó ember, olyan normák szerint él amik nekem is szimpatikusak. Tehát ne csak vonzalom legyen, hanem egyetértés, egyensúly. Szeretem a természetet, kis dolog is elég például ami mosolyt csal az arcomra, egy szép naplemente, csillagos ég vagy bármi. Ha látom hogy valaki önzetlenűl segít a másiknak, egy ismeretlennek például. Bírom ha valaki kamatoztatja a tehetségét, tehát mondjuk zenél, sportol, fest, bármi maradandót alkot.

Hát nem tudom... Ezek nekem olyan női dolgoknak tűnnek, itt is olvasva hogy például férfiak otthon nem csinálnak semmit...

Így nem lehet vonzó egy férfi a nők szemében ha ilyen?

2019. febr. 3. 13:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

"Az együtt lét azt jelenti, hogy találkozunk egy héten egyszer 4-5 órát."

Ez nem igaz. Nyilván nem az ír ki kérdést, akinek boldog a családi élete. Másrészt van egy pár himsovi, akik teoretikusan írják csak, mivel nő nem áll velük szóba.

Amit magadról írsz, és igaz, az teljesen rendben van. Alapnak jó kiindulás, de párkapcsolathoz kell a + vonzalom is.

2019. febr. 3. 13:59
 2/17 anonim ***** válasza:
56%

Nekem az nem vonzó az egészben, hogy 6x leírtad, hogy ezek női dolgok. És emiatt mintha lenéznéd magad.

Ezek simán csak emberi tulajdonságok, hobbik.

3/17 anonim ***** válasza:

Bocsi, ez akart lenni az idézet:

"itt is olvasva hogy például férfiak otthon nem csinálnak semmit..."

4/17 anonim ***** válasza:
2019. febr. 3. 14:03
 5/17 anonim ***** válasza:

Számomra vonzó az ilyen férfi.De ezek csak belső tulajdonságok.Nem teljesen mindegy a külső sem.Hogy legyen vonzalom.

Én szeretema "lágyabb lelkületű" férfiakat.

Amit írsz, az nem kifejezetten nőies, teljesen normális egy férfinál is, csak ritkább.

2019. febr. 3. 14:08
 6/17 A kérdező kommentje:

"Nekem az nem vonzó az egészben, hogy 6x leírtad, hogy ezek női dolgok. És emiatt mintha lenéznéd magad."

Nem írtam le 6x ;)

Nem is vagyok erre rápörögve, csak mint írtam ezt tapasztalom, látom, olvasom.

Nyilván mivel nem tudom hol a probléma ezért találgatok...

2019. febr. 3. 14:08
 7/17 anonim ***** válasza:
14%
Nem. Káromkodj, köpködj, pofozd fel a nőt, és rögtön bukni fognak rád. Rendesnek lenni nem menő, a bunkóparasztoké a világ.
2019. febr. 3. 14:09
 8/17 anonim ***** válasza:
7%
Általában egy nő szereti, ha egy fickó kicsit agresszív és disznó. Akiből ez teljesen hiányzik, az hátrányba kerül...
2019. febr. 3. 14:10
 9/17 A kérdező kommentje:
#4 es : nem lakok anyámmal, ha muszály lenne sem laknék vele. Felnőtt ember vagyok, el tudom látni magam :)
2019. febr. 3. 14:11
 10/17 anonim ***** válasza:
Te vagy az álomférfi (nekem). Most is egy ilyen paliba vagyok beleesve, előzőleg is ilyenbe voltam, és a volt barátom is ilyen volt. Annyi + még volt bennük, hogy mikor meglátom őket, akkor teljesen megnyugszom, úgy érzem, hogy soha, semmilyen baj nem érhet, ha velük vagyok.
2019. febr. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!