Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 15 évvel fiatalabb nőt szeretne mondjuk 35-45 éves kora körül, akkor nem kell pénzesebbnek lennie mint a nő, hanem alapjáraton vonzó?
Sokan mondják, hogy egy férfi később lesz vonzóbb mint a nő, egy ilyen 10-15 évvel körülbelül. De alapvetően is vonzóbb lesz, vagy amiatt mert anyagilag már előrébb tart, és a nők szeretnek beleülni egy már megteremtett életbe?
(Igen, a kérdést az egyik előző kérdés ihlette, ahol egy 26 éves nő és egy 41 éves férfi közös egzisztencia teremtéséről volt szó)
Az anyagiak is fontosak. Meg az is, hogy azért jól tartsa magát arra az idősebb korra, ne legyen kövér, trottyos, kákabél, stb. Meg persze az élettapasztalat is, nyitott személyiség.
A férfiak elvárásait a nőkkel szemben le lehet írni pár alap kulcsmondattal, de a nők elvárásai a férfiak felé elég sokrétűek ahogy látod, kell bele pénz, kinézet, személyiség is keményen és mindenből próbálnod kell a maximumot kihozni.
Alapjáraton a férfiak is 25 évesen a legvonzóbbak.
Egy 35-45 éves a stabil egzisztenciától és a tapasztalattól lesz vonzó.
Mondjuk úgy, hogy egyensúlyba kerülnek azon szempontok, amikből a vonzalom egésze tevődik össze.
32/f
Egy átlagos 35 évesnek már van lakása. Egyszerűen azért, mert 15 évvel ezelőtt teljesen más világ volt, sokkal könnyebb volt akár hitelre is megvenni, mint most. (Én is ez a korosztály vagyok, tudom miről ugatok.) Vagy esetleg örökölt, érre is nagyobb esély van 35 felett, mint 20 évesen.
Kocsira is össze lehet kuporgatni ennyi idő alatt. Sőt, 10-15 éve a pályán jobban lehet keresni, mint kezdőként.
Egy átlagos 20 éves lány még tanul, az össz jövedelme a zsebpénze. A szüleivel lakik. Semmije sincs, legfeljebb diakhitele. Ehhez képest egy 35+ egész jól áll.
Mondjuk sajnos az is benne van a dologban, hogy sajnos sok, jól menő érett férfit nulláz le a válása!
A fullos lakás marad a feleségnek + asszonytartás + gyerektartás + hitelfizetés + új lakás hitele és rezsije. És ekkor hiába keres a pasi 1M/hó pénzt, ha ebből nem marad csak 150! Sajnos tudom. És ekkor 1:1 ott tart, mint a 26 éves turkálói eladó csaja.
Bárcsak így lenne! De sajnos nem így működik a magyar jogrend.
Nem.
Egy 25 éves mindig vonzóbb lesz egy 45 évesnél. Ez biológia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!