Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs normális kapcsolatra lehetőség?
Mostanában a nők csak a helyes pasikkal, és olyanra alapoznak akinek van már valamije is akkor az már nem mérvadó hogy "hogy néz ki".
Értem ezalatt azt,hogy aki drága autóval van lefotózva arra többen ráírnak a nők, és válaszolnak is nekik a általában.
Megértem valamilyen szinten mindenki a magához "hozzá" hasonlót keresi akivel szeretne tervezni és passzoljon mindenben. Csak sok helyzetben mégse nyerő az "igazi".
Kérj kölcsön egy kocsit és csinálj vele több képet menő helyeken. Aztán már csak várni kell, hogy rád írnak a nők.
Elvégre pont így működik.
A pózőrök, a "megcsinált" fiúkák, a betanult formamutatványokkal operáló "PUA" legényekkel meg csak az a baj, hogy lehet hogy 5 percre elvarázsolják a nőket, de ha belül üresek, akkor vége. Ez a baj N.V. és a többi "randiguru" profi szolgáltatásaival is, mert ha egy báránykára tigrisbundát adunk, az valójában akkor is bárányka marad. Egy előnytelen, lúzer, butácska fiúból egyszerűen bűntény öltönyös, menő helyeket pózoló "férfit" kreálni! Miért? Mert marhára nem az, és a randin csak kiröhögteti magát, mert a nő kb. 5 szinttel jobb férfit vár. Az egzisztenciáról, a kisugárzásról már nem is beszélek.
Van egy ilyen reklámvideója az egyik nagy magyar "mesternek", potom 250 ezerért profi portfoliót készít, amit az "ügyfél" felhasználhat bármelyik társkeresőn. Hát ha valaki olyan ostoba, hogy 250 ezerért beégeti magát, hát hajrá.
Itt vagyok én. 43/182/84. Nem gyúrok, nem nézek ki Adonisznak. Házas vagyok(ami egy fos), és a társkeresőn 2 hét alatt 37 nőnél vagyok "kedvelt" státuszban. Nincs öltönyös, menő órás fotóm. Nincs olyan sem, hogy pózolok vmi luxusautó mellett. Nincs szelfim a tükörben a fürdőszobában, és nincs félmeztelen feszítős képem sem, amit 2 órás kar és melledzés után bedurrantan lőttem volna.
Ami van az 1, azaz egy darab szimpla, hétköznapi fotó. Ami van, az egy összeszedett jellemzés magamról, az hogy ki vagyok, és miként látom a világot. Ami nincs még, az a sok Coelho, meg szabó Péter "idézet", vagy hasonló világot megváltó mondás.
Amúgy egyszerű a képlet. A fénykép az első kör, utána a jellemzés, a harmadik meg a stílusod élőben. Ennyi a titok.
Fejbe kéne rendbe rakni a dolgaid, aztán jöhet a nő!
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!