Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátomnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátomnak a legkedvesebb időtöltése, hogy otthon vagyunk, fekszünk az ágyban, és némán átölel? Lehetőség szerint inkább nem megy sehova és nem beszélget?

Figyelt kérdés
Természetesen el lehet vele beszélgetni, de általában ő jobban preferálja a csendet, ritkán kezdeményez ilyen téren. Nagyon vágyik a fizikai közelségemre, egyfolytában bújik hozzám, puszilgat, csókolgat, tehát nem arról van szó, hogy ne szeretne, vagy nem érdekelném. Programokat sosem szervez, nem hív sehova, csak "muszájból". Normális, hogy a barátom ilyen, vagy teljesen egyedi eset?
2016. ápr. 16. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Mindenki mashogy fejezi ki a szeretetet. Javaslom hogy kozosen olvassatok el Gary Chapman szeretetnyelvek konyvet es egyutt beszeljetek meg. Lehet hogy sok kerdesre megkapnatok a valaszt
2016. ápr. 16. 13:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Lehet jövője a kapcsolatunknak, ha én aktívabb vagyok?
2016. ápr. 16. 13:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez :) én is kértem, hogy olvassa el a Chapmant, de nem történt semmi. Én már kezdtem becsavarodni, hogy nem lehet sehová elmenni vele, mert pl. ha egy kávézóban ülünk "biztos mindenki hallgatózik, menjünk már", koncert kizárt, mert tömeg van, meg utazás is nagyon ritkán, én többet igényeltem, meg hát szex sem volt. Én szeretek programokra elmenni, szóval "aktívabb" társra vágyom.
2016. ápr. 16. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

Én hasonló lány vagyok. Jobban szeretem a csendet, de ez csak időszakos. Néha én is szeretek kimozdulni, de inkább baráti társaságba, ahova párom is jön, vagy épp az ő társasága.

Ha ez nála állandó, akkor szociális szorongása lehet. Érdemes lenne ennek utánanézned, ha szereted. Esetleg ha van ismerősöd, aki jártas a témában, vele is beszélni, meg persze pároddal is.

2016. ápr. 16. 13:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet jövője ha a barátod képes akár csak kis mértékben változni.
2016. ápr. 16. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Inkább ilyen legyen mint hogy össze-vissza csal de azért kicsit fura. Lehet, hogy idővel változni fog.
2016. ápr. 16. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:

Elég unalmasnak hangzik... Nem azt mondom, leginkább én is ezt szeretem csinálni, de soha egy koncert, egy mozi, egy séta?

Szociális fóbiája van biztosan.

2016. ápr. 16. 14:00
 8/12 kíváncsicska ***** válasza:
Meg lehet változni ideig óráig.De egy idő után azt fogod érezni ez nem a te életed.Előbb utóbb menekülni fogsz.De ha a kapcsolat jó,és elbírja,hogy te eljársz néha barátnőiddel kollegáiddal,akkor segíthet a helyzeten
2016. ápr. 16. 14:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Kicsit ugy tűnik mintha csak a külsőd érdekelné és ami belül van az nem,meg olyan rajongásszerű.

Néha jó program ez is de az hogy sosem mozdultok ki,egy idő után bekattan az ember.

Ha kényszerből megy akkor valami pszihés baja lehet.És ahogy irták már csak egy ideig változna aztán visszatér ehhez az életformához.

Beszélj vele erről meg esetleg olyannal is aki jártas a témában.

2016. ápr. 16. 14:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyenem, és kiderült, h borzalmasan bizalmatlan az emberekkel. Ami később rányomta a kapcsolatunkra is a bélyegét. Először csak "inkább ne menjünk sehová", aztán ne menjünk sehová egyáltalán, utána már én sem mehettem sehová egyedül, akkor meghívtam a barátnőimet hozzánk, a végén meg már ők sem jöhettek, mert "biztos ellopnak vlmit", meg "ne engedjem be őket a nappaliba, mert kinézik maguknak". A végén már egyik barátnőmet meg is vádolta h ellopott egy jelentéktelen dolgot (ami persze később meg is lett). A vége az lett, h nem mehettem el sehová munkán és bevásárláson kívül, mert "nem élhetem azt a szingli életet, amit azelőtt", és a nőnek az a dolga, hogy mosson, főzzön és takarítson, és mindenben kiszolgálja a ffit. Igen, bennem sem bízott az alacsony önértékelése miatt.
2016. ápr. 16. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!