Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak tényleg ez a legfontosabb? Sokkal vonzóbb nekik egy foglalt férfi után áccsingózni?
Adva van mondjuk Mancika. Pasit akar. De neki nem jó egy akármilyen jópasi, neki a barátnője (mondjuk Icuka) pasija, a Béla kell. Mert az a tudat h le csapta Icuka kezéről Bélát, azt az érzést kelti Mancikában hogy ő jobb nő mint Icuka.
És ezért van az hogy egy csomó nő áll sorba a foglalt vagy mindennap mással qró alfahimek előtt míg a jófiúkat észre se veszik.
Hmmm... lehet, hogy inkább az a nyakatekert logikája az egésznek, hogy ő nem jobb nő akar lenni, egyszerűen az a pasas a jelek szerint "tesztelve" van. Én egy látszólag "megbízható" férfi, akinek ott a kapcsolata mint élő bizonyíték, hogy képes funkcionálni és fenntartani egy párkapcsolatot, az a lottó ötös.
De aztán meg kitudja.
A krv@ság a divat, tele van ez az oldal is utánfutókkal.
A krv@ a divat, mert az izgalmas, nem csendes, normális, nem unatkozol mellettük, mindig van mit vakarni ha épp nem azon élvezkedsz hogyan csal éppen rongyosra. Made in hungária...
Van ilyen.
Annocvolt legjobb barátnőm mindenáron az aktuális pasijaimmal akart összejönni. Nem hiába lett volt barátnő :D
Hát nem tudom, nekem pont taszító tényező ha valaki foglalt. A logika mögötte az, hogy ha ráhajtok egy foglalt pasira, annak két kimenetele lehet.
1. Nem jön össze, mert hűséges a pasi. Akkor minek csináljak magamból hülyét.
2. Összejön, megcsalja a párját. Akkor meg kell a fenének, csaltak már meg és padlóra is küldött, minek szivassam magam olyannal akit tudom hogy el lehet csábítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!