Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogom ki a már foglalt lányokat? 22/F
A párkapcsolatban élő nők sokkal nyitottabbak, felszabadultabbak, érezni rajtuk, hogy szarnak bele, ki mit gondol róluk.
Egy egyedülálló nő görcsöl, parázik, paranoiás, négy szemmel lesi, hogy melyik hapsi mit hibázik, s melyik hapsi mit gondol róluk. Az egyedülálló csajoknál szerintem ez már beteges mértékeket ölt.
A korábbi munkahelyeimről is hasonlókat tudok mondani, a legjobb beszélgetőpartnereim foglalt csajok voltak, a szingli csajok meg már első pillanattól fokhagymával, ezüstkereszttel sugározták magukból, hogy "ne, ne közelíts hozzám, te hitetlen". Amúgy pár hónappal később meg pont azt tapasztaltam, hogy a cég legdurvábban kinéző alfahímje csapta nekik a szelet, s pozitívan fogadták.
Úgyhogy sakk-matt, a normálisabb kategóriájú, foglalt csajok bizony foglaltak, az egyedülálló csajok meg minimum 50 méteres gyökerek.
Azért tértem rá anno a netes társkereső oldalakra, mert ott látom, hogy van e valakije, vagy nincs.
Élőben 10 lányból 9-nek volt pasija, annam az 1-nek nem jöttem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!