Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a foglalt lányokat találom meg?
Azt hiszem,hogy elég szerencsétlen vagyok mostanában.Komoly kapcsolatot szeretnék,ezért eleve nem is ismerkedtem túl sok lánnyal.Nem a mennyiség,hanem a minőség érdekelne.Az elmúlt két évben hét lányt néztem ki,de amikor közeledni próbáltam egyből foglalt jelzést kaptam.Először azt hittem,hogy csak a szokásos kikosarazás,de kiderült,hogy tényleg mindegyiknek van barátja,vőlegénye vagy férje.
Nem vagyok ronda,nincs önbizalom problémám (de már kezd kialakulni).Volt már barátnőm is szóval ilyen gond nincs.Egyszerűen pechem van,de már idegesít,hogy két éve tart...
Más is volt már hasonló helyzetben?Lányok,fiúk egyaránt írjatok.Ötletek,megoldások,tanácsok,saját tapasztalatok.Bármi jöhet.A válaszokat előre is köszönöm!
Hmmmm... Hátigeenn :||
Énis pont ilyen helyzetben vagyok, mert valamelyik lány aki megtetszik nekem az vagy foglalt, vagy nem tetszem neki :s
Szóval énis komoly kapcsolatot keresnék :D de amikoor oda kerülök hogy ismerjük egymást egy kicsit akkor a kezdeményezés nem nagyon megy =(
És nem mondanám magam csúnyának... de már idegesít hogy nem tudom mit csináljak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!