Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az, hogy lehet, hogy neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy lehet, hogy neten egy csomó lánynak, sőt még idősebb nőknek is bejövök, de élőben meg folyton foglalt lányokat szólítok le vagy tök érdektelenek az irányomba?

Figyelt kérdés

Komolyan itt már nem egy lány írta például, hogy nincs-e meztelen képem, mert megnézne úgy is, meg olyanokat kaptam, hogy idősebb nő írta, ha fiatalabb lenne járna velem, meg kb. sok-sok olyan bókot kapok, hogy csak nézek élőben miért is nem támadnak így le a lányok, csak szemeznek többnyire velem buszon, de nem igazán látok jelzéseket, hogy rajonganának értem, márpedig neten meg épp fordítva tapasztalom, még olyan is volt, aki simán áthívott volna magához szexelni, ha pesti lennék, de nem vagyok az sajnos, hanem hajdú-bihari, de mindegy is, csak nekem ez nagyon fura, mert most vagy titkolják a lányok élőben, hogy bejövök nekik vagy én vagyok vak és nem értema jelzéseiket vagy élőben rosszabbul nézek ki, mint a képeimen.

Mondjuk szemezéseket elkapok buszon, de az bármitől lehet, illetve tavaly haverom szólt, hogy néz egy lány a padon ülve és később ez a lány amikor elment előttem hátrafordult és egyenesen rám nézett, ez vajon mit jelenhetett, azóta is folyton filózom rajta, bár gondolatolvasó lennék! :D

2012. júl. 29. 11:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Képen jobban nézel ki, mint élőben.
2012. júl. 29. 11:05
 2/9 anonim ***** válasza:
A neten az emberek bátrabbak, nyíltabban kimondják a gondolataikat.
2012. júl. 29. 11:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Na jó élőben kaptam már olyat, hogy aranyos vagyok és full részeg volt a csaj, a másik is részeg volt, az meg kérte, hogy kísérjem haza, a harmadik is részeg volt ő meg babapofinak nevezett. Ja, meg volt egy szintén full részeg csaj, aki csak úgy hirtelen kézenrántott, hogy menjek vele táncolni, az a durva, hogy a pasija is ott volt és látta. Na most akkor mi is van? o.O

Részegen vajon mennyire őszinték a lányok?

Mert élőben csak részeg lányok mondták ki nyíltan, hogy milyennek látnak vagy nyomultak rám, bár nem tudom nem-e csak valami szívatás az egész vagy a piátólmár szépnek láttak.

Na de várjatok azt hiszem élőben is learanyosozott egy ritka kivételként józan lány, akkor, ha egy józannak bejöttem élőben, lehet mégsem vagyok olyan ronda és reménytelen eset a lányoknál?

Csak, mert sok másik lány meg elutasított élőben.

2012. júl. 29. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondják, h nincs csúnya nő, csak kevés pia. Ez igaz a férfiakra is. Ha aranyosnak nevez egy lány, az pedig pont azt jelenti, h nem jössz be neki.
2012. júl. 29. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Én a részeg lányok véleményére nem alapoznék.

Egyrészt az alkohol, másrészt a kevés fény miatt (ha szórakozóhelyen voltatok) az ember teljesen máshogy látja a másik felet.

2012. júl. 29. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
neten mindenkinek csak a pofája jár, ronda vagy xd
2012. júl. 29. 11:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem vagyok ronda, bár ez fura, mert annak érzem magam, ha meglátok egy lányt tuti nem merném már leszólítani sem.
2012. júl. 29. 11:28
 8/9 A kérdező kommentje:
De érzem, hogy mintha tetszenék lányoknak, például buszon, persze sokan észre sem vesznek, de valahogy egy-kettővel mindig érzek valamit és szemezünk is.
2012. júl. 29. 11:30
 9/9 FDra ***** válasza:
Küldj képet, és akkor írok hogy hogy nézel ki... Eléggé jó ízléssel áldott meg a sors :)
2012. júl. 29. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!