Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz meghódítani egy 5 évvel idősebb lányt, aki
ráadásul még foglalt is (18/F)?
Figyelt kérdés
Van egy lány...barátok vagyunk, sokat lógunk együtt, és nagyon kedveljük egymást...de valahogy most, az utóbbi időben nagyon megtetszett....szóval járni szeretnék vele....ha együtt vagyunk, nagyon sokat nevetünk meg szórakozunk...az már tuti, h ő is kedvel engem...csak az a kérdés, h mennyire...Elhívtam moziba, sétálni, piknikezni csak úgy kettesben...El is jött, jól is éreztük magunkat...de attól félek, h csak barátként tekint rám...nem mondhatom meg neki, h mit érzek, mert puff lenne a barátságnak, az bizos...más esetben megmondanám, de ez most fura...már kb másfél éve van barátja, de sztem lassan több közös programunk van, mint a barátjával...Nem tudom, mit csináljak....az tuti, h nem fogom neki megmondani....még...majd idővel...Kíváncsi lennék, mit gondoltok erről az egész helyzetről?
Őszinte leszek. Esélyed sincs, de most komolyan. Sajnos te még az ő szemében gyerek vagy, és lehet hogy komolyak az érzéseid, de könyörgöm gondolj bele.
Te összejönnél egy 8 évessel?
Na ez majdnem ugyanolyan.
Ha elmondod neki, elvesztessz egy jó barátot
2010. márc. 21. 23:33
2/12 A kérdező kommentje:
Félek igazad van.....Nagyon kedveljük egymást...de nagy esély van rá, h csak barátként néz rám.....Igaz, h jól érezzük magunkat együtt, meg rengeteg közös van bennünk....tényleg rengeteg...zene, film, ételek, hobbi terén...de igazad lehet...majd idővel lehet, h bepróbálkozok nála...de csak finoman...Am azért még várom a válaszokat.....
2010. márc. 21. 23:37
3/12 anonim válasza:
van esélyed.nálunk ugyanez volt.nagyon sokat voltunk eggyütt,de mint barátok,nekm volt kapcsolatom neki nem,és szép lassan mi is összejöttünkmés ha többet van veled minta pasijával annak oka van,ott van valmi bibi. hidd el nekem.
én 27 vagyok a srác aki azota a párom most 20.és 9 honapja eggyütt élünk.mindne nagyon tuti,szeretjük egymást,és jol megvagyunk.ugyhogy hajrá.csak ovatosan lassan,elöször figyeld az apro jeleket,és ha uyg érzed itt az alkalom,akkor lépj.nálunk is igy volt nem beszéltünk meg semmmit,csake gyszerüen megcsokolt.és kész.pediga szitu ugyanaz,többet volatm mára végén vele mint a párommal.
ugyhogy nincs veszve semmi,csak mindent a maga idejében.lassu viz partot mos.
2010. márc. 21. 23:44
4/12 A kérdező kommentje:
Ez elég szánalmasan fog hangzani, de arra gondoltam, h ha elmegyünk megint kettesben valahova, pld kirándulni....romantikus légkört teremtek, viszek egy üveg bort, megiszogatjuk, aztán ő is lazább lesz...majd akkor csókolom meg...de sztem ez majd úgy fog jönni magától...az ilyen pillanatok vonzzák a csókokat :)...tudod...el vagy lazulva...ott ül melletted egy srác, aki tetszik neked...nincs gátlás, stb...akkor ő is picit szabadabb lesz....félre ne értse senki....nem csak megdöngetni akarom....én komolyan kedvelem őt...
2010. márc. 21. 23:50
5/12 anonim válasza:
na akkor hajrá,csak valmi jol eldugott helyre menjetek.
elözö voltam,akinek szintén fiatalabb pasija van.
2010. márc. 21. 23:55
6/12 anonim válasza:
ELSŐ vagyok... Bocs félre olvastam, azt hittem hogy a lány 18, és te 13... lol (néztem egyet a boros témánál lol )))
Ja így már azért kicsit másabb. :D
Próbálkozz nyugodtan, simán lehet esélyed. Ez így már nem gáz.. :D
2010. márc. 21. 23:56
7/12 A kérdező kommentje:
Sztem elég jó ötlet a boros dolog :) ...világosabb pillanataimban születnek az ilyen remekbe szabott ötletek :D
2010. márc. 22. 00:02
8/12 A kérdező kommentje:
Am ha vkinek van ötlete/tapasztalata szívesen várom :)
2010. márc. 22. 00:05
9/12 anonim válasza:
A korkülönbség még nem gáz, ha érett a gondolkodásod akkor oké.Jó ötlet a boros dolog, csak ne itasd részegre:D
Ha megcsókolod biztosan kiderül hogy mi lesz, ha visszacsókol akkor nyert ügyed van:D
Egyedüli gond hogy van pasia.
20f
2010. márc. 22. 00:15
10/12 anonim válasza:
a pasi kiküszöbölhetö,mert boritékolhato hogy nagy gáz van náluk ha a csaj szivesebben van egy másik sráccalmajd irj mi lett.sok sikert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!