Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglalt lányt hogy hívtok randira?
ha látod rajta, hogy vevő rá, akkor ugyanúgy mint bárki mást. annyi különbséggel, hogy ne annyira nyíltan. tehát ne legyen randi-szerű nagyon (pl. vacsora), mert azt nem fogja elfogadni akkor sem, ha szeretne elmenni, mert nem akarja, hogy könnyűvérűnek gondold.
29/N
2011. okt. 4. 11:27
Leginkább sehogy... Szerintem Te se örülnél neki, ha a Te barátnődet hívná egy fiú randizni...
Legyen benned gerinc, és tartás... De ha már nem volt benne a gyári készletedben, akkor legalább próbálj meg úgy viselkedni, mint akinek van...
2011. okt. 4. 11:35
2011. okt. 4. 11:40
Sehogy ofc.
Ha elmegy veled akkor mit akarsz a kapcsolattól ?
Ha nem megy el akkor pedig mi értelme próbálkozni.
A legjobb válasza egy talán lenne de azzal nem vagy kisegítve.
2011. okt. 4. 11:44
5/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam lesznek jó válaszok XD Egy 5 éves kapcsolatom így ment tönkre de nem csüggedtem jött egy alfább hím :P magasabb sármosabb fickó és boldogan élnek most is (lekopogtam). Viszont gerincesség az szorult belém tehát megmondanám azt hogy míg barát köztünk van addig nem megyek messzire . De honnan tudod hogy a hölgy jól érzi magát pl veled jövök én tökösebb viccesebb megértőbb és lehet velem éli le az életét. De lehetek jó fej ha a hölgyben is van gerincesség
6/15 A kérdező kommentje:
Elsőnek!
Én először csak egy sétára gondoltam és leülni beszélgetni. Elhívásnak mit mondjak??! Meg sokat ront a helyzeten ha leszögezem az elhíváskor hogy míg kapcsolatban van addig nem szeretnék behajtani tilos utcába hajtani vagy ez már azt sugallja hogy nem vagyok tökös ???
egy kollega munka után megkérdezte, hogy "mit szólna a barátod, ha meghívnálak egy sörre?" (aznap dolgoztunk együtt először, és nyilván a válaszomból akarta megtudni, hogy van-e barátom, mivel addig nem került szóba), vettünk 1-1 dobozost, és hazafelé útközben megittuk + dumáltunk. már másnap keresett (bejelölt facebook-on), hogy menjek vele bulizni, filmezzünk, sörözzünk, egy csomó variációt felsorolt, de mindegyikre nemet mondtam, erre rávágta, hogy szigorúan csak barátként/haverként találkozzunk, mert tiszteletben tartja, hogy kapcsolatom van. nem mentem bele, és nem is fogok. én sem örülnék fordított esetben, ha a barátom tenné ezt. 23/L
2011. okt. 4. 13:14
először csak kérdezd meg, hogy nem lenne-e kedve inni egy sört vagy kávét. aztán ha már jobban megismeritek egymást, ráérsz az ilyesmiről beszélni. ha ezzel kezdesz, az nem veszi jól ki magát.
2011. okt. 4. 13:19
9/15 anonim válasza:
sehogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aki foglalt azt minek bolygatni.
te sem örülnél neki hogy valaki elcsapná előled apárod sztem...
2011. okt. 4. 14:58
szerintem meg győzzön a jobb...
2011. okt. 4. 15:42
Kapcsolódó kérdések: