Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz meghódítani egy 5 évvel idősebb lányt, aki ráadásul még foglalt is (18/F)?
Figyelt kérdés
Van egy lány...barátok vagyunk, sokat lógunk együtt, és nagyon kedveljük egymást...de valahogy most, az utóbbi időben nagyon megtetszett....szóval járni szeretnék vele....ha együtt vagyunk, nagyon sokat nevetünk meg szórakozunk...az már tuti, h ő is kedvel engem...csak az a kérdés, h mennyire...Elhívtam moziba, sétálni, piknikezni csak úgy kettesben...El is jött, jól is éreztük magunkat...de attól félek, h csak barátként tekint rám...nem mondhatom meg neki, h mit érzek, mert puff lenne a barátságnak, az bizos...más esetben megmondanám, de ez most fura...már kb másfél éve van barátja, de sztem lassan több közös programunk van, mint a barátjával...Nem tudom, mit csináljak....az tuti, h nem fogom neki megmondani....még...majd idővel...Kíváncsi lennék, mit gondoltok erről az egész helyzetről?2010. márc. 21. 23:26
11/12 A kérdező kommentje:
Annyi a lényeg, h ezt úgy kellene érteni(meg úgy kellett volna írnom), h több közös (szóval kettesben) programja van velem, mint a barátjával...piknik, séta, mozi, eljön a focimeccseimre...A barátját minden nap látja, mert egy helyen dolgoznak, nem közvetlenül egymás mellett, de egy munkahelyen, viszont nem járnak így nagyon sehova....esetleg nagy ritkán discoba, de arról sincs sok pozitív visszajelzés...hol egyiknek nem tetszik, hol másiknak...velem mindíg boldog és jókedvű...Ha van egyéb ötlet, tapasztalat...szívesen meghallgatom...
2010. márc. 22. 13:36
12/12 anonim válasza:
igen, piszok nehéz :) csak hogy a kérdésedre válaszoljak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!