Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyen halálos bűn ha foglalt férfi/nő tetszik?
Olvastam jó pár kérdést ahol min. aljadéknak nevezték azt akinek foglalt férfi/nő tetszett.Ez a hozzá állás nem csak a válaszolók alacsony önbecsülésének a jele? Félnek hogy lecsapják a kezükről a párjukat. Én jártam olyan csajjal akinek naponta 10-en tettek ajánlatot de pont lesz.tam. Ő elmondta a bepróbálkozásokat, nevettünk az egészen aztán este úgyis velem bújt ágyba. Nem is haragudtam a rajongóira amíg normálisak meg tisztelettudók voltak mert úgysem értek célba.
Itt viszont mindenki úgy köpköd mintha szent lenne akinek sose tetszett meg más nője/pasija és sose flörtölt foglalt személlyel. Ezek nem lehet hogy tudat alatt csak félnek és önbizalom hiányosak csak? Hizen ha szeret a csajom és megbízok magamban akkor nem félek a hódolóitól se.Úgysincs esélyük.
Én nem "félek" a párom hódolóitól, egyszerűen csak egyféle fogyatékosságnak tartom, ha valaki nem tudja értelmezni, ha a kiszemeltje kapcsolatban van. Egyébként szórakoztat, nincs gond ezzel, csak ezután nem tudok értelmes emberként gondolni az illetőre.
(Nyilván a tetszés más, azt nem lehet irányítani, de attól, hogy valaki tetszik, még nem leszel a hódolója..)
Sokan szeretik ráerőltetni másokra, hogy "há' de sokakná' meg működik, me' sok embernek van szeretője, úgyhogy megéri ám próbálkozni", és aki szerint meg pofátlan dolog, az meg kussoljon :D
Nem az a baj. Nekem is tetszett, nős férfi is, családos férfi is... A baj azzal van, hogy egyes ringyók nem bírnak a valagukon elmaradni és ha lekoptatod őket férfiként, bunkó fhasz vagy, ha meg nem, a kapcsolatod megy rá, mert ki viseli azt el, hogy valaki annyira töketlen, hogy nem állítja le az ilyen kiscsajokat.
Az, hogy valaki tetszik neked, nem vonja maga után azt, hogy gerinctelen tetű módjára bepróbálkozz nála. Tudd, hol a helyed. Attól még el lehet ismerni a szépet, a jóképűt, az értékeset stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!