Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki a legtöbb nő, ha a férfiak csak szexet akarnak?
Sokat gondolkodtam már ezen. Miért lehet probléma az, ha a férfi kijelenti, hogy ő csak szexet szeretne? Miért állnak negatívan az ilyesmihez a nők?
Hiszen így egy rakás probléma elkerülhető. Ott van a hosszú ismerkedés, amit persze nem lehet úgy kezdeni, hogy mivel telt a napod, mert az túl snassz, nem lehet megkérdezni buszon valakitől, hogy merre tart a célvároson belül, mert az tolakodó, és még sorolhatnám. Mert viccesnek kell lenni meg egyedinek ahhoz, hogy felfigyeljen a nő a férfira és kíváncsi legyen.
És akkor ez még csak a kezdeményezés. Mert hát a férfinak kell kezdeményezni, a nő azt állítja, a férfiak megvívtak háborúkat, nehogy már ez akkora nagy probléma legyen.
Ezután jön az, hogy le kell venni a nőt újra és újra a lábáról. Szórakoztatni kell. Elvárja, hogy a férfi keresse, neki ez nem feladata. Elvárja, hogy a férfi bókoljon neki, neki ez nem feladata. Aztán ha eleget bohóckodott neki a férfi, elég programot szervezett neki, akkor talán enged a férfinak egy csókot, vagy többet.
És a nő nem koncentrál közben, nem tervezget programokat, nem ad semmit, csak fogad. Az, amit ad, az csak önmaga, a folyamatos érdeklődésekre adott válaszok, a programinvitálásra adott elfogadás. Neki ez idő alatt csak szórakoznia kell.
A férfi a párja lesz. De kapja és kapta a bókokat ezidő alatt is más férfiaktól, melyekre nem válaszol. Ez megváltozik, mihelyst a párja elront egy beszélgetést, a vicce tapintatlan volt véletlenül, nem ment el a megszokott heti 3 találkozásból egyre, elkésett 5-10 percet a randiról, stb. Ekkor a nő bárhogy dönthet, mert tudja, hogy nem kilátástalan a helyzete, tudja, hogy más férfiak várják a válaszát.
És ekkor a nő szakít a férfival. Ilyenkor ha a férfi ezt elfogadja, semleges lesz innentől a számára. Ez a nő által elvárt viselkedés.
Ha a férfi ezt nem fogadja el problémamentesen, már csak egy likvidálandó problémává válik. Ha megkérdőjelezi a nő döntését, jutalma a tiltás, törlés, káromkodás, negatív, degradáló jelzők sora. Mert ez így a természetes, a mindennapi manapság.
----
Kérdezem én, bűn az, ha egy férfi az ösztöneit szeretné csak kielégíteni, de ebből a kínlódásból, megaláztatásból nem szeretne kapni? Ha akár hozzá sem akar szólni a nőhöz ezalatt az idő alatt?
A nők úgy gondolják, hogy ez csak egy hímsoviniszta férfi gondolata lehet, és el sem gondolkodnak azon, hogy igenis a nőnek is legalább 50%-ban bókolni kellene, programokat szerveznie kellene, tennie kellene azért, hogy a férfi vele akarjon maradni? És nem szomorúnak kellene lenniük, ha probléma van és más férfi oldalán vigaszt keresni, hanem megoldani a problémákat?
44 vagyok. Kedves kérdező, totál kiforgattad, amit írtam. Olvasd el újra és aztán a te válaszod is. Szezon meg a fazon :D ki mondta, hogy normálisan nem lehet ismerkedni. Azt mondtam, hogy ezek a csak a pnad kell dumák jönnek meg hogy ez a nőnek miért olyan marha jó. De ez nem is ismerkedés, ez egy nagy 0. Ráírni x nőre, hogy jössz-e krni? Hol van ez ahhoz, hogy bárhol leszolitod és beszélgetni kezdtek?
Na mindegy, látom te csak egyet fujsz.
#61:
Igen, volt már ilyen.
#63: "... jòhogy offolják az ilyet a csajok..."
Amelyik férfi meg terel a kényesebb témáról, de minimum nem konstans témája a dugás, kúrás, kefélés, azt meg elkönyvelik instant homokosnak.
Mondja meg hol szeretne lakni velem, mikor költözünk össze, mikor vegyem el, hány gyereket szeretne, mi legyen a neve/nevük, kutyánk vagy macskánk legyen, milyen gyakran akarja látogatni a szüleit. Ha ezeket nem tudja vagy akarja ott és akkor megválaszolni, akkor 3 dolgot tudok csak elképzelni...éhes, szomjas, csak dugni akar.
32/f
Nem olvastam végig a hozzászólásokat de volt aki azt írta, hogy ha egy nő kedvel valakit akkor sokkal többet belead a kapcsolatba mint egy férfi bármikor.
Szerintem erősen nőtől függ.
A saját tapasztalatom a kérdezőével egyezik meg sajnos. Nagyjából semmire nem volt hajlandó mert minden a férfi dolga... ez ment sok sok hónapon keresztül mire megfogalmazódott bennem ,hogy ennek lehet így semmi értelme, hisz én egyre feszültebb vagyok csak, hogy nem tesz semmit de még csak örömmel sem tudja fogadni a szervezett éttermeket, programokat. Hát nagy nehezen de véget vetettem a kapcsolatnak.
Amire figyelni kell, hogy nem szabad általánosítani akkor sem, ha mindig a rosszat tapasztaltuk mert elvesszük az esélyt a jóra. Én is kifogtam egy lánykát aki inkább megkeserítette az életem mint boldogabbá tette, kellett idő hozzá, hogy jobb legyen a szakítás után de így lényegesen jobb mint a pocsék kapcsolatban volt...
A kérdés ahogy értettem erről szól és nem a csak szexet akar mi a gond-ról. Téged is sok csalódás ért és eleged van ,hogy feleslegesen futod a köröket.... Szomorú de ez sajna benne van a pakliban mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!