Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki a legtöbb nő, ha a férfiak csak szexet akarnak?
Sokat gondolkodtam már ezen. Miért lehet probléma az, ha a férfi kijelenti, hogy ő csak szexet szeretne? Miért állnak negatívan az ilyesmihez a nők?
Hiszen így egy rakás probléma elkerülhető. Ott van a hosszú ismerkedés, amit persze nem lehet úgy kezdeni, hogy mivel telt a napod, mert az túl snassz, nem lehet megkérdezni buszon valakitől, hogy merre tart a célvároson belül, mert az tolakodó, és még sorolhatnám. Mert viccesnek kell lenni meg egyedinek ahhoz, hogy felfigyeljen a nő a férfira és kíváncsi legyen.
És akkor ez még csak a kezdeményezés. Mert hát a férfinak kell kezdeményezni, a nő azt állítja, a férfiak megvívtak háborúkat, nehogy már ez akkora nagy probléma legyen.
Ezután jön az, hogy le kell venni a nőt újra és újra a lábáról. Szórakoztatni kell. Elvárja, hogy a férfi keresse, neki ez nem feladata. Elvárja, hogy a férfi bókoljon neki, neki ez nem feladata. Aztán ha eleget bohóckodott neki a férfi, elég programot szervezett neki, akkor talán enged a férfinak egy csókot, vagy többet.
És a nő nem koncentrál közben, nem tervezget programokat, nem ad semmit, csak fogad. Az, amit ad, az csak önmaga, a folyamatos érdeklődésekre adott válaszok, a programinvitálásra adott elfogadás. Neki ez idő alatt csak szórakoznia kell.
A férfi a párja lesz. De kapja és kapta a bókokat ezidő alatt is más férfiaktól, melyekre nem válaszol. Ez megváltozik, mihelyst a párja elront egy beszélgetést, a vicce tapintatlan volt véletlenül, nem ment el a megszokott heti 3 találkozásból egyre, elkésett 5-10 percet a randiról, stb. Ekkor a nő bárhogy dönthet, mert tudja, hogy nem kilátástalan a helyzete, tudja, hogy más férfiak várják a válaszát.
És ekkor a nő szakít a férfival. Ilyenkor ha a férfi ezt elfogadja, semleges lesz innentől a számára. Ez a nő által elvárt viselkedés.
Ha a férfi ezt nem fogadja el problémamentesen, már csak egy likvidálandó problémává válik. Ha megkérdőjelezi a nő döntését, jutalma a tiltás, törlés, káromkodás, negatív, degradáló jelzők sora. Mert ez így a természetes, a mindennapi manapság.
----
Kérdezem én, bűn az, ha egy férfi az ösztöneit szeretné csak kielégíteni, de ebből a kínlódásból, megaláztatásból nem szeretne kapni? Ha akár hozzá sem akar szólni a nőhöz ezalatt az idő alatt?
A nők úgy gondolják, hogy ez csak egy hímsoviniszta férfi gondolata lehet, és el sem gondolkodnak azon, hogy igenis a nőnek is legalább 50%-ban bókolni kellene, programokat szerveznie kellene, tennie kellene azért, hogy a férfi vele akarjon maradni? És nem szomorúnak kellene lenniük, ha probléma van és más férfi oldalán vigaszt keresni, hanem megoldani a problémákat?
#16:
Elég durva lenne, ha sértegetném a nőket.
Adnak ők néha-néha valamit egy kapcsolatban, de főként akkor, amikor már szeretik a férfit. Amihez sok idő kell. Amikor már 5-10 éve házasok, akkor már igen, a nő szervez kirándulásokat.
A "szó nélkül" dolgot megismerés nélkül értettem. Anélkül, hogy hónapokig kínlódni kellene.
Hát, ha ostoba, lélektelen szexuális tárgynak tekinteném őket, akkor fel sem vetődne bennem, hogy megkérdezzem és meg próbáljam érteni, miért sértődnének a szexuális irányú kérdésektől, nem gondolod? Akkor nem is foglalkoznék ezzel, pláne nem próbálnám megérteni a bánatuk okát.
És szerinted 10 pasi, akinek még nem volt párja, átlátja, hogy mi a baj a nőkkel?
Honnan vannak ezek a tapasztalatok? Neked volt ilyen sok nőd egyedül, hogy mindegyik ugyanúgy viselkedett? Lehet, hogy rosszat választasz.
"Hát, ha ostoba, lélektelen szexuális tárgynak tekinteném őket, akkor fel sem vetődne bennem, hogy megkérdezzem és meg próbáljam érteni, miért sértődnének a szexuális irányú kérdésektől, nem gondolod?"
Nem nekem jött, de nem gondolom, mert ezzel neked az a bajod, hogy nem tudod megdugni őket. Nem az ő kis lelkiviláguk érdekel téged, hanem hogy miért nem kapsz puncit.
#23: Olyan okok miatt nem volt párjuk, amik miatt nekem is csak nehezen. De nekem volt, és pont én bátorítottam őket, amikor még úgy éreztem, tudom mivel bátorítani őket.
Most már nem bátorítom egyiket sem a kapcsolatokra, kifogytam az érvekből.
Te miért akadsz ki azon, ha a nők nem akarnak dugni veled?
Tudod, nekem semmi bajom azzal, hogy kiakarod elégíteni az ösztöneidet. Hajrá, sok sikert. Csak épp nem velem, vagy más olyan nővel, akinek erre épp nincs gusztusa. Nem gondolok semmi rosszat rólad, csak épp úgy tűnik mintha te is azon vernéd itt magad, hogy miért nem tesznek eleget az elvárásaidnak a nők.
#24:
Amikor érdekelt a lelkiviláguk, nyugtatókat kellett szednem az állandó dilemma miatt, hogy most épp sok voltam-e, most épp kevés voltam-e, látja-e az érdeklődést, szórakoztatom-e eleget, vagy már nincs is kedve velem beszélgetni, találkozni. Állandóan azt éreztem, mintha valami tesztet írnék, aminél elég egy pontnál elbukni és ki vagyok hajítva.
Szóval igen, minden férfiben él a magány, ha épp nincs barátnője, de nem vagyok biztos benne, hogy ezt a sok kínt kötelezően kellene-e kiállni mindig. Már nem az a kor van, ahol egy nő túl könnyelmű, mert belemegy ilyesmibe. Ezért nem is hiszem, hogy baj lenne azzal, ha a férfi is csak erre menne.
Ha igazán érdekelne egy nő, és élveznéd a társaságát (nem szexre gondolok), nem élnéd meg kínlódásnak a szerelemhez vezető utat, hanem örülnél, hogy az illetővel bármilyen módon időt tölthetsz.
De mivel csak hasznàlni akarod a nőket (a kérdésből ez derül ki), és ők ehhez nem asszisztálnak, mert nekik ebben semmi jó nincs, vergődsz.
"Amikor érdekelt a lelkiviláguk, nyugtatókat kellett szednem az állandó dilemma miatt, hogy most épp sok voltam-e, most épp kevés voltam-e, látja-e az érdeklődést, szórakoztatom-e eleget, vagy már nincs is kedve velem beszélgetni, találkozni."
Ha te ezt teszed magaddal, ez a te hibád. A bántalmazó nőknek is ezt mondják, nem? Ha nem lép ki a kapcsolatból, akkor hülye, szenvedjen. Te ugyanezt teszed.
Egyrészt nem csak a férfiaknak vannak szorongásaik a másik miatt, másrészt, ha valami rossz neked, és a beszüntetése helyett nyugtatókkal tömöd magad, szimplán nem vagy normális.
És nem kellett volna ennek a 10 gyászhuszárnak összeállnia, bevehetnétek olyanokat is, akik tapasztaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!