Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki a legtöbb nő, ha a férfiak csak szexet akarnak?
Sokat gondolkodtam már ezen. Miért lehet probléma az, ha a férfi kijelenti, hogy ő csak szexet szeretne? Miért állnak negatívan az ilyesmihez a nők?
Hiszen így egy rakás probléma elkerülhető. Ott van a hosszú ismerkedés, amit persze nem lehet úgy kezdeni, hogy mivel telt a napod, mert az túl snassz, nem lehet megkérdezni buszon valakitől, hogy merre tart a célvároson belül, mert az tolakodó, és még sorolhatnám. Mert viccesnek kell lenni meg egyedinek ahhoz, hogy felfigyeljen a nő a férfira és kíváncsi legyen.
És akkor ez még csak a kezdeményezés. Mert hát a férfinak kell kezdeményezni, a nő azt állítja, a férfiak megvívtak háborúkat, nehogy már ez akkora nagy probléma legyen.
Ezután jön az, hogy le kell venni a nőt újra és újra a lábáról. Szórakoztatni kell. Elvárja, hogy a férfi keresse, neki ez nem feladata. Elvárja, hogy a férfi bókoljon neki, neki ez nem feladata. Aztán ha eleget bohóckodott neki a férfi, elég programot szervezett neki, akkor talán enged a férfinak egy csókot, vagy többet.
És a nő nem koncentrál közben, nem tervezget programokat, nem ad semmit, csak fogad. Az, amit ad, az csak önmaga, a folyamatos érdeklődésekre adott válaszok, a programinvitálásra adott elfogadás. Neki ez idő alatt csak szórakoznia kell.
A férfi a párja lesz. De kapja és kapta a bókokat ezidő alatt is más férfiaktól, melyekre nem válaszol. Ez megváltozik, mihelyst a párja elront egy beszélgetést, a vicce tapintatlan volt véletlenül, nem ment el a megszokott heti 3 találkozásból egyre, elkésett 5-10 percet a randiról, stb. Ekkor a nő bárhogy dönthet, mert tudja, hogy nem kilátástalan a helyzete, tudja, hogy más férfiak várják a válaszát.
És ekkor a nő szakít a férfival. Ilyenkor ha a férfi ezt elfogadja, semleges lesz innentől a számára. Ez a nő által elvárt viselkedés.
Ha a férfi ezt nem fogadja el problémamentesen, már csak egy likvidálandó problémává válik. Ha megkérdőjelezi a nő döntését, jutalma a tiltás, törlés, káromkodás, negatív, degradáló jelzők sora. Mert ez így a természetes, a mindennapi manapság.
----
Kérdezem én, bűn az, ha egy férfi az ösztöneit szeretné csak kielégíteni, de ebből a kínlódásból, megaláztatásból nem szeretne kapni? Ha akár hozzá sem akar szólni a nőhöz ezalatt az idő alatt?
A nők úgy gondolják, hogy ez csak egy hímsoviniszta férfi gondolata lehet, és el sem gondolkodnak azon, hogy igenis a nőnek is legalább 50%-ban bókolni kellene, programokat szerveznie kellene, tennie kellene azért, hogy a férfi vele akarjon maradni? És nem szomorúnak kellene lenniük, ha probléma van és más férfi oldalán vigaszt keresni, hanem megoldani a problémákat?
Tán a te választásoddal van a baj, hogyha kötekszik veled a nő állandóan.Ha pedig idegesít, hagyd ott, senki nem kényszerít.
Egy k***a sosem fog kötekedni, és udvarolni se kell neki.Odaadod a zsetont, aztàn többet meg se szólal!😄😄
#37:
"Szerintem ezt a pasik úgy oldják meg, hogy bókolgatnak, kedvesen viselkednek a lánnyal, akit megakarnak fektetni....és nem úgy állnak hozzá, hogy “- Na gyere, mert kanos vagyok.”"
Ezzel az a probléma, hogy ezt meg hitegetésnek fogják venni, és a vége úgyis az lesz, hogy a férfi átverte a nőt és kihasználta. Melyik lehet a helyesebb? Azonnal kijelenteni valamit, vagy árnyalni a helyzetet ilyesmivel, hogy később valaki beleszeressen akaratán kívül a másikba?
Az egész kérdésed szóbeli bántalmazás. De nem válaszoltál, hogy miért állt össze ez a sok jómadár.
"Ha azonnal beszüntettem volna mindegyik kapcsolatot, akkor még nem lett volna kapcsolatom. Nem a kimenekülést akartam választani, mint ahogy a legtöbb nő, ha valami nem tetszik nekik, hanem próbáltam megoldani a helyzetet. És igen, ehhez sajnos nyugtatókra volt szükségem, hogy aludni tudjak és másnap dolgozni menni."
De kiscsillag, ha NYUGTATÓKAT kell szedned, és BENNE MARADSZ, akkor HÜLYE vagy. Felfogod, hogy ez megoldhatatlan? A PINA neked annyira fontos, hogy inkább BEGYÓGYSZEREZED magad.
Ha AKÁRMI miatt gyógyszerhez kell nyúlnod, azt azonnal ABBA KELL HAGYNOD.
Ha meg úgy döntesz, hogy a pina megéri a dilibogyót, akkor mélyen hallgass róla, mert ez egyedül a te döntésed volt.
#43:
Hát az elég borzalmas lenne, ha szóbeli bántalmazó kérdéseket tennék fel gyakorikérdésekre. Nem gondolom, hogy így lenne. Senkinek sem kell magára vennie.
Nem az érné meg a nyugtatókat, hanem az, hogy legyen valaki az ember mellett. Attól egy férfi még érezhet magányt, hogy képtelen megoldani a nőkkel (ez alatt természetesen valamelyik nőt kell érteni, nem mindet) való párbeszédek harcát.
És pont a “világközepe” hozzáállást kérik számon a nőkön, miközben pont, hogy a pasik hozzáállása ez. Pl.: ne kelljen udvarolni, ne kelljen erőfeszítést tenni, türelmesen várni, fizetni bármiért is, gesztusokat tenni, mert minden teljesen INGYEN JÁR.
Ezzel az erővel simán mondhatják a nők is, hogy nekik a szex, az orgazmus alap, bármikor van rá lehetőség, mit tudsz még ezenkívül felmutatni?
#9 hol, melyiknél? Pár példát!
#14 nem minden nő ilyen, de fura, hogy annyian szinte csak ezt látjuk, még akkor is, ha a nő elmondja, hogy tetszem, jól érzi magát velem, akkor is mindent nekem kell csinálni. De még ez is a jobbik eset, mert a legtöbb még tetszést se nyilvánít, sem utasít el egyértelműen, hanem találjuk ki.
A héten egy nővel randiztam, aki már a társkeresőn is kiemelkedően aktív, érdeklődő volt, ami extrém ritka. A randin vele is beszélgettünk a társkereső nők társalgási mintáiról: "igen" "nem" "aha" "és te?" és elmondtam neki, hogy tényleg szokatlan, kellemes meglepetés, hogy ilyen beszélős, érdeklődő.
Amit a kérdező ír én is tapasztalom, és a randizgató, társkereső férfiak nagy része, ugyan ezt hallom másoktól is. De a meglévő párkapcsolatoknál se nagy a külömbség, a nők általában a családi programokat szervezik, amikor a szülőkhöz, rokonsághoz mennek, vagy a sablon wellnesst követelik. Más programot ott is a férfi szervez.
Riasszátok a lepontozóbrigádot, mert mi csak "rossz" nőkkel találkozunk valami fura módon, bezzeg a kivételeket nem sűrűn látjuk...
Te beteg vagy lol
Nem èrtem mibajod
Mièrt nincs 1-2 olyan független csajhaverod aki benne lenne nèha egy kis dugványolàsba is? Az a legegyszerűbb sztem
"Ugyanolyan lelki sérült vagy, mint a legtöbb fiatal férfi. És ez a nekem minden jár, én vagyok a világ közepe neveltetesbol ered. Nem kapod meg a kinézett nőket, na akkor már ribi az összes, akkor csak arra kellenek. Most épp azért ribik, mert nem kapod tálcán a puncit. Tuti társkeresőn is nyomulsz, ott lehet ilyen agyhalott szövegeket olvasni. Meg amikor próbál mellette érvelni, hogy ez miért szuper... Te jó ég. Azért örülök, hogy a kommentek alapján vannak még normális nők, akik nem hagyják magukat ürítésre használni. Ja, tudom, neked nem ürítés, hanem kölcsönös oromszerzes. Egy vadidegen hapsival, akinek aznap én vagyok a 10. Holnapra meg ott vannak az újabb puncik. Aha, mesélj még."
#44:
Igazából abszolút nem értem a támadást. Senkit sem hívtam ribinek. Leírtam a kérdésemben, hogy nehéz még ismerkedni is. Hogyan, miként ismerkedjen egy ember, ha nem lehet sem buszon, sem más tömegközlekedési eszközön, sem sehol ismerkedni, mert mindenhol van valamilyen problémája ezzel a nőknek?
Volt, hogy egy nő mellé ültem buszon, egy órán át szuperül beszélgettünk egymással, majd elég volt véletlenül arra leszállni, amerre ő szállt le, és máris megkérdezte, hogy ugye nem vagyok zaklató vagy valami ehhez hasonló. Ez volt a hibám. A társkeresőkön legalább nem ennyire érzi magát tolakodónak az ember, de persze ott meg szó szerint senki sem akar visszaírni általában senkinek.
Eleve nem értem, hogyan jönnek fel ilyen támadások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!