Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki a legtöbb nő, ha a férfiak csak szexet akarnak?
Sokat gondolkodtam már ezen. Miért lehet probléma az, ha a férfi kijelenti, hogy ő csak szexet szeretne? Miért állnak negatívan az ilyesmihez a nők?
Hiszen így egy rakás probléma elkerülhető. Ott van a hosszú ismerkedés, amit persze nem lehet úgy kezdeni, hogy mivel telt a napod, mert az túl snassz, nem lehet megkérdezni buszon valakitől, hogy merre tart a célvároson belül, mert az tolakodó, és még sorolhatnám. Mert viccesnek kell lenni meg egyedinek ahhoz, hogy felfigyeljen a nő a férfira és kíváncsi legyen.
És akkor ez még csak a kezdeményezés. Mert hát a férfinak kell kezdeményezni, a nő azt állítja, a férfiak megvívtak háborúkat, nehogy már ez akkora nagy probléma legyen.
Ezután jön az, hogy le kell venni a nőt újra és újra a lábáról. Szórakoztatni kell. Elvárja, hogy a férfi keresse, neki ez nem feladata. Elvárja, hogy a férfi bókoljon neki, neki ez nem feladata. Aztán ha eleget bohóckodott neki a férfi, elég programot szervezett neki, akkor talán enged a férfinak egy csókot, vagy többet.
És a nő nem koncentrál közben, nem tervezget programokat, nem ad semmit, csak fogad. Az, amit ad, az csak önmaga, a folyamatos érdeklődésekre adott válaszok, a programinvitálásra adott elfogadás. Neki ez idő alatt csak szórakoznia kell.
A férfi a párja lesz. De kapja és kapta a bókokat ezidő alatt is más férfiaktól, melyekre nem válaszol. Ez megváltozik, mihelyst a párja elront egy beszélgetést, a vicce tapintatlan volt véletlenül, nem ment el a megszokott heti 3 találkozásból egyre, elkésett 5-10 percet a randiról, stb. Ekkor a nő bárhogy dönthet, mert tudja, hogy nem kilátástalan a helyzete, tudja, hogy más férfiak várják a válaszát.
És ekkor a nő szakít a férfival. Ilyenkor ha a férfi ezt elfogadja, semleges lesz innentől a számára. Ez a nő által elvárt viselkedés.
Ha a férfi ezt nem fogadja el problémamentesen, már csak egy likvidálandó problémává válik. Ha megkérdőjelezi a nő döntését, jutalma a tiltás, törlés, káromkodás, negatív, degradáló jelzők sora. Mert ez így a természetes, a mindennapi manapság.
----
Kérdezem én, bűn az, ha egy férfi az ösztöneit szeretné csak kielégíteni, de ebből a kínlódásból, megaláztatásból nem szeretne kapni? Ha akár hozzá sem akar szólni a nőhöz ezalatt az idő alatt?
A nők úgy gondolják, hogy ez csak egy hímsoviniszta férfi gondolata lehet, és el sem gondolkodnak azon, hogy igenis a nőnek is legalább 50%-ban bókolni kellene, programokat szerveznie kellene, tennie kellene azért, hogy a férfi vele akarjon maradni? És nem szomorúnak kellene lenniük, ha probléma van és más férfi oldalán vigaszt keresni, hanem megoldani a problémákat?
Tudod azzal van a probléma, mikor a legtöbben eljátszák hogy komolyan gondolják, közben meg csak szexre mennek.
Mert 1000 ből kb 1 az a férfi aki kerek perec az első szex előtt ki meri jelenteni hogy neki csak az kell!
Azzal nincs gond ha előre jelzi valaki hogy ő csak szexet akar. Így a másik tud dönteni, nem érzi magát kihasználva, stb
F36
"Ha megkérdőjelezi a nő döntését, jutalma a tiltás, törlés, káromkodás, negatív, degradáló jelzők sora. Mert ez így a természetes, a mindennapi manapság."
AKi nem képes felfogni, hogy vége, azzal szerinted mit lehet kezdeni???
Senkit nem érdekel, hogy csak dugni akarsz, csak közöld is a szándékaidat, és ne lepődj meg, ha nem ugranak azonnal a nők a farkadra.
"Ha akár hozzá sem akar szólni a nőhöz ezalatt az idő alatt?"
Keress prostit, azzal nem kell beszélgetni.
#12:
Tessék, máris gyűlölködsz, pedig én nem sértegettem egy nőt sem.
Szerintem korrekt, ha valaki diszkréten előre közli, hogy csak szexelni akar, más kérdés, hogy én személy szerint ilyesmire nem vagyok vevő, szóval el fogom utasítani. Szerintem akinek ezzel problémája van, az azt nehezményezi, ha az illető hitegette, hogy kapcsolatot, házasságot, gyerekeket szeretne, aztán mégis csak kiderült, hogy semmi komolyat nem akar, csak meg akarta fektetni a nőt, vagy az a problémája, hogy ameddig ő maga kapcsolatot szeretne, minden nála próbálkozó férfi csak dugni akar.
Egyébként szánalmas mártírkodni és pincsikutyaként ugrálni, kényszeresen teljesíteni egy olyan nőnek, aki nyilvánvalóan sz@rik a fejedre. Nem, nem minden nő ilyen és nem, nem csak millióból egy tesz bele bármit a vagináján kívül egy kapcsolatba. Totál átlagos nő vagyok, de nekem is utasították már el közeledésem, én is szerveztem programot, én is dobtam fel ötleteket és amennyire tőlem tellett, mindent beletettem egy kapcsolatba, mert komolyan vettem az illetőt, nem pótolható volt, nem csak egy a sok közül, hanem az az egyetlen, aki nekem tetszik. Te is ugyanúgy szakíthatsz egy nővel, ha számodra nem megfelelő a társasága, nem muszáj mártírkodni, lehet méltósággal is élni (és ez még vonzóbb is).
#8: Akkor úgy mondanám, hogy bizonyos életkorban nem akadnak ki, a többiben meg igen. Így pont a nők skatulyázzák be a férfiakat.
--
Ezzel a véleményemmel sajnos nem vagyok egyedül, rossz ember is lennék, ha beskatulyáznám a nőket ok nélkül, szidni pedig pláne nem szeretném. De csak a közeli férfiismerőseim között legalább 10-en vannak, akik sosem tudtak közel kerülni a nőkhöz az általam leírt okok miatt. És sajnos a kommentekből is néhányan eléggé gyűlölködnek, pedig nem gondolnám, hogy támadóan írtam volna és többször leírtam már, hogy ezek nem hímsoviniszta gondolatok.
Dehogy nem sértegetted a nőket. Végig azt tetted, hogy ők semmit nem adnak egy kapcsolatban, csak ugrálnak az éppen elérhető jobb farokra.
Tudod, minden normális kapcsolatban a nők a fő programszervezők, ahogy észrevettem. Ők szokták leszervezni a családi nyaralásokat, programokat, ünnepeket, míg a kedves pasi/férj csak részt vesz rajta.
A nők veszik ki a gyereknevelésből is a nagyobbik részt, ők próbálják inkább megmenteni a kapcsolatot általában.
Hogy te olyan nők után futsz, akiknek nem kellesz, akkor ne csodálkozz, hogy semmit nem tesznek.
A nők nem fogják hagyni neked, hogy szó nélkül megdugd őket. Ezt hogy gondolod?
Dehogy nem sértegeted a nőket. Ostoba, lélektelen szexuális tárgynak tekinted őket, és még észre sem veszed.
"De csak a közeli férfiismerőseim között legalább 10-en vannak, akik sosem tudtak közel kerülni a nőkhöz az általam leírt okok miatt"
Mert ha te ilyen vagy, ők is ilyenek - madarat tolláról -, és valószínűleg egymást hergelitek.
#14:
Sajnos nehéz előre látni, hogy a másik nő hogyan fog a férfihoz viszonyulni, ha már szereti. Az oda tartó út pedig minden nőnél más, de mindegyiknél hosszú idő. Addig pedig egyik sem fog sokat beletenni a kapcsolatba, mert nincs meg a nagy szeretete és beszélget, esetleg randizik is közben más férfiakkal.
#17:
Téves. Nekik párjuk sem volt még, nekem már volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!