Miért akad ki a legtöbb ember, ha azt mondom, hogy pár kivételt leszámítva nagyon nem szeretem a kutyákat?
na, jobb ugye, hogy kiirtad magadbol...szinte hallom, ahogy felsohajtottal
tulajdonkeppen mit is akarsz? Gyozzunk meg, hogy milyen jo kutyakkal elni? Adjunk igazat, hogy bizony a genya ebtartok? Vagy mi?
Én se nagyon szereten a kurtyákat.Régen imádtam és minden kutyát amit lehetett megsimogattam de aztán az egyik megtámadott amikor kicsi voltam(pedig ott állt mellette a gazdága és én se csináltam vele semmi rosszat) és azóta bizalmatlan vagyok velük, én is inkább macskás vagyok.
Nem tudom, gondolom sokan szeretik a kutyákat és ezért tartják furának hogy te meg nem, velem is előfordult már ilyen.
Mert nem a kutyától mászol falra, hanem a gazdájától. A macska más, azt nem b..sztaják a gazdái, ezért az összes jófej marad. A kutyát viszont sok idióta félreneveli, vagy nem neveli, és akkor tényleg idegesítő.
Én is utálom, ha odamegyek valakihez csinosan felöltözve, ráadásul valami világosban, vagy egy világosabb kabátban, és nincs annyira megnevelve a kutya, hogy ne ugorjon rám, és mocskolja be a ruhámat. De ha sötét ruhában vagyok, akkor se ugorjon már rám szeretetből, meg koszoljon be. Egy macska nem törli belém a mancsát. Ez nevelés kérdése lenne, le kell az ilyenről szoktatni, de sok hülye dicséri az ebet, ha ilyet csinál.
Azt sem bírom, aki összesz..ratja a kutyával az utcát, parkot, és nem takarítja, és persze azt sem, aki póráz nélkül ugráltatja a járdán, egyet majdnem elütöttem, mert elég ugrott. A legjobban attól kapok frászt, aki minden lófüttyért dicséri a kutyát. Pisilt: jó kislány, simisimi, jutalomfalat. Kakilt: jó kislány, simisimi, jutifali stb. Aztán nem győzi iskolába hordani, mert neveletlen a kutya, nem merik már elengedni sehol, mert nem hallgat a gazdára.
Azért mert te is ugyanolyan háttértudás és hozzzértés nélkül szídod a kutyákat és teljesen egyértelmű, hogy semmit sem tudsz róluk, mindenféle butaságot összehordasz.
Az állatok nem emberek, nincs bennük gonoszság, szóval ha bosszantanak, akkor nem ők tehetnek róla. A legtöbb dolog amin nyavajogsz egy egyszerű különbségből adódik. A macska magányos ragadozó, a kutya viszont falkában élő. Így alakította ki a természet, mert így volt a legjobb esélyük túlélni. Ilyen alapon a farkasokat is utálhatnád, amiért szolgalelkűen behódolnak az alfának...
Amúgy az én macskámat biztos bírtad volna, hogy mennyire 'nem függ tőlem'. Amikor elkezdett szülni, leült szépen egy fa alá és addig nyávogott rám amíg meg nem oldottam a dolgot...
Az meg, hogy te mit csinálsz, hogy megvédd az állataid, igazán nevetséges és nem igazán tud érdekelni, mert az én állataim soha nem bántottak senkit, és a macskáimnak sem esett soha baja kutya által, szóval a nagy semmi ellen hadakozol nagy bőszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!