Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi 30 évesen tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi 30 évesen tapasztalatlan a nőknél, van értelme elkezdenie ismerkedni velük?

Figyelt kérdés
Vagy inkább hagyja a fenébe a dolgot, mert szinte az összes el fogja utasítani emiatt.
2019. jan. 28. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

3-as, mik a jelei az általad említett "bekattanásnak"?

5-ös, ha neked később mondaná el valaki, hogy tapasztalatlan, akkor nem hagynád ott?

10-es, nem is lehet ezt a helyzetet átérezni, csak azoknak, akik ebben vannak. De egy kis logikával azért lehet következtetni, hogy mik lehetnek az okok, még ha nem is írt erről a kérdező.

2019. jan. 29. 06:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Inkább menj pecazni
2019. jan. 29. 13:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Pecázni nem fogok, de legalább egy fél fizumat elköltöm prostikra.
2019. jan. 29. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:

11-es én vagyok a 3-as és a 10-es egyben. A bekattanást a psziché rossz változására értettem. Ennek milyen tünetei lehetnek? Úgy gondolom amikor az ember énképe és önértékelése annyira negatívvá válik, hogy inkonzisztens lesz a valósággal, akkor az már jelezheti. Például amikor azt mondja, hogy "Miért én vagyok az egyetlen olyan férfi, akinek nem lehet barátnője???". Nem tudom te mit gondolsz róla de szerintem ez a kijelentés nagyon nincs rendben. Ebből kifolyólag nagyon könnyen kialakulhat depresszió, többek között. Azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy a depresszió mennyire veszélyes lehet.

A 10-esnél két kérdést is feltettem, miért nincs egzisztenciája és milyen külső tényező gátolja a barátnő szerzésben. Nem akar dolgozni, nincs munkája, vagy nem bír valamiért dolgozni? Ez három egymástól eléggé eltérő válasz, és nem is soroltam fel mindet. Mit következtettél ki 11-es, melyik a jó válasz, mert én nem tudom.

Képzelt el 11-es én egy 25 éves férfi vagyok akinek még sosem volt nője. A következtetésed alapján mi lehet ennek az oka? Elmondom, hogy engem hosszú időn keresztül bántalmaztak gyerekkorom alatt a családomban, és ez nem a legjobban hatott rám. Gondolom te is erre tippeltél volna.

Az 5-ös pedig egy szót sem szólt a tapasztalatlanságról, neki a pesszimista hozzálássalak van gondja. Már csak azt áruld el nekem 11-es, hogy a kérdező problémáján mit segített az, hogy feltetted ezeket a kérdéseket?

Egyébként kérdező még mindig fenn állnak a kérdéseim, mivel semmi lényegit nem árultál el. Miért nincs út számodra a prostizáson kívül? Miért nincs egzisztenciád? Milyen külső tényező gátol abban, hogy barátnőd lehessen?

2019. jan. 29. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!