Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme erre várnia egy felnőtt nőnek?
Most leszek 30, lassan egy éve szingli. Mostanában magányosnak érzem magam,ezért több társkeresőre is felregisztráltam. Utóbbi időben volt sok randim. Voltak borzalmas randik, semmilyenek, egész jók is. Volt akivel többször is taliztam. De egyiknél sem éreztem azt az érzést, amit még kamaszkoromban éreztem. Azt a mindent elsöprő érzést, amit úgy érzem hogy örökre tart. Ami felülmúlhatatlan, mintha pillangók lennének a hasamban mikor csak rá gondolok, és hogy minden csókjába beleremegek.
Ez meg volt 15-16 évesen. Lehetséges ezt érezni felnőtt fejjel is?
Volt néhány komoly kapcsolatom eddig, de ezt nem éreztem, volt kettő ami több évig tartott. Volt 2 ami egy évig, voltak amik csak pár hónapig. Utólag mind úgy tűnik,mintha megalkudtam volna, persze akkor nem így éreztem.
Van érteme várni erre a felhőtlen érzésre, vagy inkább el kellene kötelezni magam egy olyannal, aki szintén el tudna köteleződni velem? :)
Nekem volt részem ilyen kapcsolatban, 41 évesen ismertem meg ezt a férfit akivel ilyen érzéseim voltak amilyeneket te is szeretnél. Nekem előtte 26 évesen volt ilyen.
Ez nem kórhoz kötött.
De igen. Vele volt 4 randim is. Még november-decemberben egyre többször jut az eszembe, hiányzik a társasága.
Fiatalabban szerintem könnyebb a fellángolás, amikor a hétköznapi dolgok nem kötnek le, nem agyalod túl a dolgokat, meg tudod élni a nagy "szerelmet". Más egy matek dogára készülni, mint a 8-10 órás melóban őrlődni. Kevesebb felelősség, több ábránd. Tapasztalgatunk, kezdjük az életet, ezért sokkal intenzívebb, több dologra vágyunk, első csók, első érintések, első szex, aztán ezek valahogy nem lesznek ennyire izgalmasak már, hiszen mindent ismerjük, nem jön el az atomrobbanás.
Nagyon ritkák ezek a nagy szerelmek... Megaludni? Boldog tudnál lenni, vagy valami mindvégig hiányozna? A tűz mondjuk? Mert akkor hibáztatni fogok előbb magad aztán őt és elszunnyad az apró parázs is.
A megszokás nem egyenlő a szerelemmel...
Ha nagy szerelmet keresel, ne alkudj meg azért mert rohan az idő, nem leszel boldog.
Eddig én is azt hittem. Most viszont azon töröm a fejem, hogy a megalkuvás nem az élet része?
Mindig lesz szebb, jobb de el kell köteleződni valaki mellett!
Vegyünk egy lakást példának. Mindig látn fogsz nagyobbat, szebbet... de ha csak ezt keresed, sosem fogsz megvenni egyet! Aztán azt lehet még díszíteni, fejleszteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!