Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme erre várnia egy felnőtt nőnek?
Most leszek 30, lassan egy éve szingli. Mostanában magányosnak érzem magam,ezért több társkeresőre is felregisztráltam. Utóbbi időben volt sok randim. Voltak borzalmas randik, semmilyenek, egész jók is. Volt akivel többször is taliztam. De egyiknél sem éreztem azt az érzést, amit még kamaszkoromban éreztem. Azt a mindent elsöprő érzést, amit úgy érzem hogy örökre tart. Ami felülmúlhatatlan, mintha pillangók lennének a hasamban mikor csak rá gondolok, és hogy minden csókjába beleremegek.
Ez meg volt 15-16 évesen. Lehetséges ezt érezni felnőtt fejjel is?
Volt néhány komoly kapcsolatom eddig, de ezt nem éreztem, volt kettő ami több évig tartott. Volt 2 ami egy évig, voltak amik csak pár hónapig. Utólag mind úgy tűnik,mintha megalkudtam volna, persze akkor nem így éreztem.
Van érteme várni erre a felhőtlen érzésre, vagy inkább el kellene kötelezni magam egy olyannal, aki szintén el tudna köteleződni velem? :)
6 volt. A két leghosszabb közül az egyik megcsalt a másikkal pedig egyre sűrűbben veszekedtünk. Az egy év körükieknél pedig szintén volt egy megcsalás illetve a másikkal meguntuk egymást. A rövidebbekből az egyiknél szimplán félreismertem és kiszerettem belőle. A másik pedig majdnem megütött, így azonnal ott hagytam.
Ezek miatt is félek belemenni már egy új kapcsolatba ha nem érzem tuti biztosra. Tudom h minden esetben két ember kell, hogy elromoljon egy kapcsolat. Mindenből tanultam valamit, igyekszem nem elkövetni újra őket.
Éppen lenne nálam filc, nem ez a baj. :) Elég rosszul váltunk el. 1-1,5 héttel az után épp összefutottam vele, miközben pont mással randiztam. Látott, és látszott rajta hogy rosszul esett neki. Másnap már le is törölt facebookról. Tudom h megkedvelt, elrontottam az egészet. Ráadásul én is kedveltem, csak féltem belekezdeni. Azóta pedig találhatott is valakit...
Én is azt mondom hogy várni kell míg kialakul valami, nem rögtön lenyomni 20 randit 20 másik emberrel... Valóban mindig lesz szebb, jobb, okosabb, kedvesebb, stb...
Azt keresd meg akit írtál hogy hiányzik, és mondd ezt el neki!
Én is most párkeresésben vagyok, sokszor azt érzem nem fogok találni számomra megfelelő nőt. Legutóbb azt mondtam, ájj! Elmegyek ugyanazzal több randira, még ha nem is jön be, töltsünk együtt több időt, mintha csak barátok lennénk, és lehet ki fog alakulni valami, meg fog tettszeni. Régebben azt hittem majd lesz ilyen szerelem első látásra.... Most már úgy gondolom elég az ha nem kell túl sok kompromisszumot hozni mindkettőnknek, és tudunk együtt élni, mert előttem is írták úgy mint a barátok akiknél szex is van.
A hatalmas fellángolások úgyis elmúlnak, aztán lehet ott vége is lenne a dalnak....
F35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!