Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még értelme ide felnőtt párkapcsolat témában kérdést írni, kaptatok mostanában valódi segítséget, támpontot adó választ a párkapcsolati problémáitokat illetően?
Én azt vettem észre, hogy azok az emberek, 1-2 ember aki normális hangnemben válaszol, normális választ arra a kérdezők rá szoktak írni és privátban folytatják.
Sőt akik itt a kérdéseknél bunkónak szerencsétlennek tűnnek, privátban a nagy részük teljesen normális és másabb.
Most te felnőtt létedre tizenévesek "élettapasztalatán" alapuló tanácsokat akarod megfogadni? Az ittlévők nagy része 20 alatt van és itt unatkoznak.
Minden második kérdés a kinézetről. Mintha ha az oviban lennék, olyan ez az oldal :)
Volt,hogy kiírtam kérdést és nem is arra válaszoltak,hanem egész más dolgokról hadováltak egyesek,vagy kritizáltak.
Oké,nekem sem tetszik minden egyes kérdés,sokakkal nem értek egyet,de akkor inkább tovább görgetek,ha nem tudok okosat és hasznosat válaszolni.
Azt is utálom,hogy sokan,ha egy tényleg segítségre szoruló ki ír kérdést,mindjárt támadnak és pofátlankodnak/provokálnak(tisztelet a kivételnek,mert nem mindenki ilyen),de ha nem tud/akar segíteni,akkor ne tegye,ne írjon inkább semmit.
Bevallom volt,hogy én is elszórakoztam pár válaszomban,de vagy privátban elnézést kértem,vagy ott,hogy szétoffoltam hülyeséggel a kérdésüket.
Vannak személyek,akiknek nincs kint a nevük,de már látom a százalékokat és megismerem,hogy kik azok,akik állandóan bunkón válaszolnak.
Szerintem nem sok értelme van.
Eleve ha valakinek párkapcsolati problémája van mekkora az esély rá, hogy vad idegen emberek bírnak segíteni?
Ha valakinek párkapcsolati problémája van, az azért van mert a párja és közte már nem olyan a viszony, valami történt köztük. Na most vad idegen emberek honnan ismerhetnék mind a két félt? Csak általánosítani tudunk, ami egy párkapcsolati probléma megoldására nem éppen a legjobb megoldás. Nem ismerjük se a kérdezőt, se a párját, nem tudjuk mi a valódi probléma köztük. Másrészt mi csak az érem egyik oldalát látjuk, mivel a párkapcsolat egyik résztvevője ír csak kérdést, így megint nem tudunk normálisan segíteni, mivel csak az egyik oldalt ismerjük, és nem tudjuk a teljes kerek történetet, amihez kellene a másik fél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!